Gelin birlikte sunucu açalım.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Açıkcası mod'lu olmasindan yanayim ben. Mod'lu derken adam akilli teknik mod'lari kastediyorum. Hem hilelere karşi etkili olur (forge ile girmeleri gerekicek ve bir şekilde hile yapsalar bile lazer silahiyla sağ tik yapmak pek bir işe yaramaz). Hem de eğlenceli olur yani, türklerin hiçbir mod'lu sunucusu yok.
Evet, evet evet! Teknik modlu bir sunucu tadından yenmez

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesela komut blokları ile güzel oyun sistemleri yapılabilir. Yabancılar yapıyor ya, draw my thing vs. gibi. Tabi Türk dediğimiz insanlarda işe yarar mı bilmiyorum. Çoğu insanı biliyorsunuz. Sadece lapis kazıp p4 set çektikten sonra oyunu bırakanlar üzerinde pek bir etkisi olmaz. Minecraft Sunucu Sisteminin onlara öğretilişi bu şekilde zaten. Annelerinin kredi kartı numarasıyla vip satın alıp sonra p100 setle ormana geleni doğrayan falan. Yani şunu söylemeye çalışıyorum: Eğer minigame gibi insanları uzun vadeli tutabilecek, gündelik şeyler yapmazsanız çoğu kişinin umrunda olmaz. Bu uğurda da SonOyuncu'nun aynısını yapmış olursunuz yani. Benim fikrim bu.

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Factions Plus bence çok iyi Sonoyuncu'da da eskiden varken baya oynuyorduk.Tek sorun hile.Emek olursa oyuncuların daha çok oynayacağını
düşünüyorum.Hammadde ve Lapis tarzı şeyler olmadan.Sadece orman olsa bizim için daha iyi olur.Yapılar benzersiz olsun mediaval olursa daha çok yakışır gibime geliyor.Tabi bide sunucunun kapanmayacağı garantisini oyunculara vermek hissettirmek lazım.Başarılar size...

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
abi valla Factions açmayın bol bol minigames sunucu acın türkiyede okadar Factions var ki artık ilalalah etik gelen Factions acıyor gelen Factions acıyor türkiyede %29 Factions %10 oda minigames sunuculardan oluşuyor bence Minigames acın buna bir örnek Mineplex (reklam oluyorsa söyleyin) sunucuda büsürü Mini oyunlar var ben Minigames sever Factions skypblock vs sevmem 10 yaşındaki bi cocugun bile Factions var artık eski Factions lar tarih oldu abi ama gene Factions pek sevmem eskisi gibi Factions olsaydı tatından yenmez idi Factions dan da soguduk artık ama genede sizin kararınıza kalmış bir şey. oyuncuların yarisi eglenceli serverleri severler yani mini oyunları herkezin sevdigi başka ama genel olarak minigames derim.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Benim dediğim fikir fazlasiyla yapilabilir bence [2.Dediğim]
Oyuncuların birbiriyle etkileşimi Skyblock ve Survival gibi sunucularda sağlanabilir. Yine yapılabilecek bir clan sistemi de bu işi görebilir.
Hile çözümü olarak yine yükleyici kullanabilirsiniz. Benim fikrim MMORPG bir sunucu açılması.
Sonoyuncu Launcher şu an için başka sunucularda kullanılabilir bir sistem değil. Standart giriş yöntemleri olacak.
Skywarsa ne zaman kit gelecek?
null
Pek sevileceğine ihtimal vermesem de, göz önünde tutulabilir. Yüksek bir kitle isterse MineZ de olabilir.
Evet, evet evet! Teknik modlu bir sunucu tadından yenmez
Dediğim gibi modlu sunucuya daha önce mod kodlamadım, çok uzun zaman alır client API'ını çözüp bunu sunucuya uyarlamak. O yüzden kabul edemeyeceğim bir husus bu.
Kendi yazdığın minigameslerle dolu olabilir. ._.
Neden olmasın. Nasıl ve ne tür minigameler istendiğine bakmak lazım.
Mesela komut blokları ile güzel oyun sistemleri yapılabilir. Yabancılar yapıyor ya, draw my thing vs. gibi. Tabi Türk dediğimiz insanlarda işe yarar mı bilmiyorum. Çoğu insanı biliyorsunuz. Sadece lapis kazıp p4 set çektikten sonra oyunu bırakanlar üzerinde pek bir etkisi olmaz. Minecraft Sunucu Sisteminin onlara öğretilişi bu şekilde zaten. Annelerinin kredi kartı numarasıyla vip satın alıp sonra p100 setle ormana geleni doğrayan falan. Yani şunu söylemeye çalışıyorum: Eğer minigame gibi insanları uzun vadeli tutabilecek, gündelik şeyler yapmazsanız çoğu kişinin umrunda olmaz. Bu uğurda da SonOyuncu'nun aynısını yapmış olursunuz yani. Benim fikrim bu.
Komut bloğu ile yapılan oyunlar her zaman tek, 2 veya 3-4 kişilik arkadaş gruplarının oynayabileceği oyunlar olur. Bunların bir sistematiği olmadığından sunucularda kullanılamazlar. Komut bloğu oyunları eklenti ile sunucuda kullanılabilir hale getirilebilir. Yalnızca oyuncuların ne istediğini bilmek gerek, ne istiyorlarsa onu kodlarız.
kaliteli bi enfeksiyon veya mmorpg olsa çok daha iyi olurdu :domuz::domuz:
MineZ, Enfeksiyon, MMORPG türü isteği çok geliyor, MineZ dikkate alınacak ancak MMORPG bu proje içinde yapılabilecek bir şey değil.
Factions Plus bence çok iyi Sonoyuncu'da da eskiden varken baya oynuyorduk.Tek sorun hile.Emek olursa oyuncuların daha çok oynayacağını
düşünüyorum.Hammadde ve Lapis tarzı şeyler olmadan.Sadece orman olsa bizim için daha iyi olur.Yapılar benzersiz olsun mediaval olursa daha çok yakışır gibime geliyor.Tabi bide sunucunun kapanmayacağı garantisini oyunculara vermek hissettirmek lazım.Başarılar size...
abi valla Factions açmayın bol bol minigames sunucu acın türkiyede okadar Factions var ki artık ilalalah etik gelen Factions acıyor gelen Factions acıyor türkiyede %29 Factions %10 oda minigames sunuculardan oluşuyor bence Minigames acın buna bir örnek Mineplex (reklam oluyorsa söyleyin) sunucuda büsürü Mini oyunlar var ben Minigames sever Factions skypblock vs sevmem 10 yaşındaki bi cocugun bile Factions var artık eski Factions lar tarih oldu abi ama gene Factions pek sevmem eskisi gibi Factions olsaydı tatından yenmez idi Factions dan da soguduk artık ama genede sizin kararınıza kalmış bir şey. oyuncuların yarisi eglenceli serverleri severler yani mini oyunları herkezin sevdigi başka ama genel olarak minigames derim.
Bana kalırsa emek türü, oyuncunun karşılığını uzun süre oynadıktan sonra aldığı sunucular insanlarımız tarafından sevilmiyor. Factions türünün Türkyie'de çok oynanmasının nedeni oyuncularımızın Lapis ile para kasarak veya nakit ile hızlıca OP itemler edinip insanları ezmeyi sevmeleri. Bunu yapamayan, ezilen kısım da küfür edip çıkıyor. Bu nedenle minigame türü daha uygun olacak diye düşünüyorum. Ancak Factions her zaman açmayı en çok istediğim oyun türlerindendir (MMORPG'ye benzerliği nedeniyle). Yine de şunu belirteyim, Factions olmasa da clanlaşma sistemi yapmayı düşünüyorum.

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Birden fazla oyuncunun etkileşime girebileceği bir bulmaca sunucusu açılabilir.Siz hazırlarsanız bir kaç örnek.Oyunculara da harita yapma hakkı verirsiniz.Böylece gayet güzel bir kitle oluşabilir.
Ya da FarCry tarzı bir sunucu.

wLood

Yepyeni Sunucu Çok Yakında @2016
En iyi cevaplar
0
Bize lapissiz bir factions keyfini yaşatacağını düşünüyorum , RPG olarak bi factions olabilir , mob keserek kasılma , büyülü altın elmasız muhteşem bir sunucu olabilir , eskiyi özledik biz irfan abi , bize eskiyi getir :)

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sonuna kadar destek İrfan abi.Bence Survival olsun ama güzel bir kitle güzel bir kalitede.Senin kalitenden şüphem yok abi önemli olan oyuncu..

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Herkesin düşüncesinden farklı, daha önce yapılmamış projelerle başlamalısınız bence. Bunun için gerekli olan birçok şey var,
  • Güzel mimari yetenekler,
  • 3 D Modelleyiciler,
  • Kod uzmanları (Launcher vb),
  • Site Tasarımcıları,
Bu 4 kategorilik ekibi topladıktan sonra düşüneceksiniz, fakat her sunucuda bulunan, Hunger Games, Skyblock ve gerekirse Faction sunucularının da bulunması gerekir. Oyuncu kitlesi bunu ister, diğer sunucuları aratmayacak ancak onlardan daha güzel özelliklere sahip olacak bir sunucu. Kodlayacağınız kendinize özel sunucu ise, fantastik ögelere sahip bir rpg olabilir. Oyuncu kitlesi buna hayrandır. Bunları düşündükten sonra Son Oyuncu gibi tutabilecek bir sunucu açmalısınız. İyi şanslar.

CheytacBey

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oyuncuların birbiriyle etkileşimi Skyblock ve Survival gibi sunucularda sağlanabilir. Yine yapılabilecek bir clan sistemi de bu işi görebilir.

Sonoyuncu Launcher şu an için başka sunucularda kullanılabilir bir sistem değil. Standart giriş yöntemleri olacak.

null

Pek sevileceğine ihtimal vermesem de, göz önünde tutulabilir. Yüksek bir kitle isterse MineZ de olabilir.

Dediğim gibi modlu sunucuya daha önce mod kodlamadım, çok uzun zaman alır client API'ını çözüp bunu sunucuya uyarlamak. O yüzden kabul edemeyeceğim bir husus bu.

Neden olmasın. Nasıl ve ne tür minigameler istendiğine bakmak lazım.

Komut bloğu ile yapılan oyunlar her zaman tek, 2 veya 3-4 kişilik arkadaş gruplarının oynayabileceği oyunlar olur. Bunların bir sistematiği olmadığından sunucularda kullanılamazlar. Komut bloğu oyunları eklenti ile sunucuda kullanılabilir hale getirilebilir. Yalnızca oyuncuların ne istediğini bilmek gerek, ne istiyorlarsa onu kodlarız.

MineZ, Enfeksiyon, MMORPG türü isteği çok geliyor, MineZ dikkate alınacak ancak MMORPG bu proje içinde yapılabilecek bir şey değil.

Bana kalırsa emek türü, oyuncunun karşılığını uzun süre oynadıktan sonra aldığı sunucular insanlarımız tarafından sevilmiyor. Factions türünün Türkyie'de çok oynanmasının nedeni oyuncularımızın Lapis ile para kasarak veya nakit ile hızlıca OP itemler edinip insanları ezmeyi sevmeleri. Bunu yapamayan, ezilen kısım da küfür edip çıkıyor. Bu nedenle minigame türü daha uygun olacak diye düşünüyorum. Ancak Factions her zaman açmayı en çok istediğim oyun türlerindendir (MMORPG'ye benzerliği nedeniyle). Yine de şunu belirteyim, Factions olmasa da clanlaşma sistemi yapmayı düşünüyorum.
Kendin bulduğun minigames fikirini kodla bunlardan çokça bul sunucu aç Güzel olur!

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Sunucu adı Minecorn, dili global olacak. Kodlanan eklentileri oyuncular kendi dillerine çevirebilecek. Çeviriler bir sonraki sunucu restartından sonra otomatik devreye girecek. Veritabanı olarak MongoDB ve Redis kullanmayı tercih ettim. Giriş sistemi ve dil API'ını kodlamaya başladım.
Tüm dil dosyaları
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresinde bulunacak.
Halen önerilere açığım, tavsiyede bulunanlara teşekkürler.