ALIMLI SERVERİMİZ AÇILDI GEWLİN ADMİN BUIİLDER MOD ALIMIMIIII

eren1404

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
HEPİNİZE MERHABA SERVERİMİZ AÇILDI ŞUANLIK PORTLU SONRA NİTRADO GEÇÇEZ ŞİMDİ DAHA MAP BİTMEDİ BİTENE KADAR PORTLU (HAMACHİSİZ) GELİN
IP:95.15.127.214 Skype Olması Admin ve Modlarda Zorunlu!!! skype:eren14042004
SEWRVERİ KAPATTIK GEÇMİŞ OLSUN GÜVENDİK TOLLEDİNİZ YAZIKLAR OLSUN

Son düzenleme:

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuya girince ister istemez kahkaha atıyorsunuz. İçerdekiler ne komut biliyor ne başka bir şey. Her yer kırılabiliyor ve bazı komutlarda açıklar var. Chat desen anlatmaya lüzum bile yok.Az önce baktım plugin paketide yüksek ihtimalle alıntı.He bu arada kurucusuda herkesi op yapıyor ve "Haritayı yapçaz." diyor.

Edit: Son olarak, adamdaki mantık bu: "En çok warp yapan en iyi rütbeyi alır"

eren1404

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuya girince ister istemez kahkaha atıyorsunuz. İçerdekiler ne komut biliyor ne başka bir şey. Her yer kırılabiliyor ve bazı komutlarda açıklar var. Chat desen anlatmaya lüzum bile yok.Az önce baktım plugin paketide yüksek ihtimalle alıntı.He bu arada kurucusuda herkesi op yapıyor ve "Haritayı yapçaz." diyor.

Edit: Son olarak, adamdaki mantık bu: "En çok warp yapan en iyi rütbeyi alır"
Kardeşim ben pluginleri daha editlemedim ve ben yazdığımı görürsün mapı bitiricez sw daha aç.madık gelen herkes yardım etsin diye herkes op ? nomrla bişi kb ne ve ben öle bişi yazmadım serverde amaç şu emek map olması ve en çok emek veren sw açıldığında yetkisi çok olur kardeşim nerenden anlıyorsun onuda sen bil

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim ben pluginleri daha editlemedim ve ben yazdığımı görürsün mapı bitiricez sw daha aç.madık gelen herkes yardım etsin diye herkes op ? nomrla bişi kb ne ve ben öle bişi yazmadım serverde amaç şu emek map olması ve en çok emek veren sw açıldığında yetkisi çok olur kardeşim nerenden anlıyorsun onuda sen bil
Sunucudaki konuşmalarınla burda yazdığın çelişiyor. + herkesi op yapmak zaten saçma bir olay.Bu arada sunucuya 2 dk gireyim dedim kimse yoktu KNTCRL diye biri vardı o da banladı?

theturkeypvp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
REHBER OLCAMM
3 YIL TECRÜBEM VAR 12 SERVERDE REHBERLİK YAPTIM
KOMUT BİLGİM REHBERLİKLE İLGİLİ BÜTÜN KOMUTLARINI BİLİRİM