Ama Yetti Arktik

cesur1105

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben minecraftın kurulum dosyasını kendi sitesinden indirdim ve 'SİSTEM BELİRTİLEN YOLU BULAMIYOR' Diyor ben bu sorunumu minecraft destek bölümündede paylaştım ama sonuç alamadım lütfen yardım edin !!!!!!!!!!!!!!!!!:(:(:(:(::((::(:(:(:(:(:(:(::(:(:(:(:((::(

XxBilalxX

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR ACİL YARDİM OYUNA GİRİYORUM 3 KERE YAZİ YAZDİKTAN SONRA ENTHER THE CAPTCHA DİYO LÜTFEN YARDIM EDİN

McCrafTr34

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
aslında şöle diyeyim ben yazıyla pek iyi anlatamam teamviewer verirsen sorunu çözerim
(eğer virüs atarım die düşünüorsan ben diğerleri gibi deilim :) )

cesur1105

Marangoz
En iyi cevaplar
0
aslında şöle diyeyim ben yazıyla pek iyi anlatamam teamviewer verirsen sorunu çözerim
(eğer virüs atarım die düşünüorsan ben diğerleri gibi deilim :) )

Arkadaş sen bana burada anlatırmısın çünkü minecraftı çok seviyorum sen lütfen buradan videolu yada resimli anlatırsan çok memnun olurum

Grossface

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kardes chromeinstall-7u9 bunu googleye yazip indir bu minecrafti acmanana yardımcı olacaktır :D
Ama tum Javalrı kaldırıp kur :D
Yardımcı Olabıldıysem ne Mutlu Bana

cesur1105

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kardes chromeinstall-7u9 bunu googleye yazip indir bu minecrafti acmanana yardımcı olacaktır :D
Ama tum Javalrı kaldırıp kur :D
Yardımcı Olabıldıysem ne Mutlu Bana

kardeşim yardımcı olabilirdin ama bana site verebilirmisin bulaadımda dediğinni yazdım ama indirme linkine basıyorum başka şeyler indiriyor bana site verebilirimisin zahmet olmassa