[UYARI] Arkadaşlar Survival Sunucum Var Gerisi İçeri Please.

OSurvival

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Merhaba Survival Sunucum Var Ve En Büyük Sıkıntım X Ray Buna Kökten Çözüm Değilde Böyle Maden Oranlarını Nasıl Azalta Bilirim Hani Bilmiyorum Adam X Ray ' Actıgı Zaman Adama Maden Olan Yerde Mesela bir şey Gözükmesin Yada Görünsün Ama Az Cıksın Gibi bir şey Varmı (Skript,Plugin Ne Olursa) Yardımlarınızı Bekliyorum Teşekkürler.

Pro0p

Survival SonGazi !
En iyi cevaplar
0
Spigotun İçinden Ayarı Yapabilirsiniz , plugin yüklemenize gerek yok lag oranını genel olarak arttırıyor.
Spigotta hem bir bölümde 5 elmas 30 demir varsa 1 elmas 2 demir gibide azaltıyor.

OSurvival

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spigotun İçinden Ayarı Yapabilirsiniz , plugin yüklemenize gerek yok lag oranını genel olarak arttırıyor.
Spigotta hem bir bölümde 5 elmas 30 demir varsa 1 elmas 2 demir gibide azaltıyor.
Bunu Tam Olarak Nasıl Yapabilirim Biliyorum Spigot bunu Sağlıyor Ama Aktif Edince Adam X Ray'i Acıcan Etrafında Heryerinde Maden Görünuyor Ve Buda Aşırı Laga Sebeb Oluyor ? Azaltmıyor Aksine Cual'tıyor ama Sahte Olarak tabii ki Gerçek Değil Hiç bİri Ben bunu Azatlbilemem istiyorum

Pro0p

Survival SonGazi !
En iyi cevaplar
0
Anti X-ray Plugin Sistemi Asıl Lag Sebebidir Bununla Beraber Oburs**** Denilenn Pluginde Asıl Lag Sebebidir.
Senelerdir Xray Korumasını Spigotta Kullanıyorum TPS Oranını 19.75'den Aşşağıya Düştüğünü Görmedim , Fazlalaştırmaktan Ziyade Bulunan Madenlerde Bazılarını Silip Veya Bazılarını Az Göstermeye Yarayan Bir Spigot Sistemidir.
Bunu Azaltmak İstiyorsanız Bunu Kullanabilirsiniz , Ancak birşeyi istediginizde yorumlarınızı bizim yorumlarımızı yalanlayacak sekilde kullanmasınız seviniriz. çünkü bizler burda sizlere yardım etmek için toplandık.
İyi Forumlar