MustafaMertBulut
MC.MAXCRAFT.AT
- En iyi cevaplar
- 0
Şimdi Ben Bunu Satın Alıcamda Paypal'dan Karta Para Aktarmak İstemiyom 1 hafta ve 7,50 tl faizi yiyorum direk paypal hesabımdan ödemenin bir yolu varmı ?
Biliyorum Giriş Yapıyorum Parayı Paypal Hesabı Yerine Karttan Çekmek İstiyo Yapamadım bi türlüSpigotmc.org paypal ile kabul ediyor zaten![]()
Paypal kabul etmiyor ininial kartininal kart ?
ediyo ben ininal kullanıyorumBiliyorum Giriş Yapıyorum Parayı Paypal Hesabı Yerine Karttan Çekmek İstiyo Yapamadım bi türlü
Paypal kabul etmiyor ininial kart![]()
Nası ya her denediğimde hata veriyo ?ediyo ben ininal kullanıyorum
içinde para olması lazımNası ya her denediğimde hata veriyo ?
hmm hiç gelmedi aklıma, peki öle yapınca 7 gün bekleme süresi ve 7,50 tl faiz olmicakmı ?içinde para olması lazım
hayır. Eğer bir problemin olursa paypalı veya ininal ı arahmm hiç gelmedi aklıma, peki öle yapınca 7 gün bekleme süresi ve 7,50 tl faiz olmicakmı ?
İninal, master kart olduğu için bakiyesi yüklenemiyor.ininal kart ?
Ya bilip bilmeden konuşma lütfen.hayır. Eğer bir problemin olursa paypalı veya ininal ı ara
İninal kart kullanarak Spigotmc.org'dan alışveriş yaptım. Kartınızı Paypal hesabınıza eklerseniz istediğiniz yerden Paypal aracılığı ile karttan ödeme yapabilirsiniz.İninal, master kart olduğu için bakiyesi yüklenemiyor.
Arkadaşın demek istediği: "PayPal bakiyem ile alabilir miyim?"
Hayır alamazsınız. PayPal, bakiyeleri ile yurt dışından ödeme yapamazsınız.
Ya bilip bilmeden konuşma lütfen.
evet yüklenebiliyor ve kullanıyorum. Bizzat ininal ve paypalı arayarak sordum.İninal, master kart olduğu için bakiyesi yüklenemiyor.
Alınabiliyor diye biliyorum ben. Denemedim ancak ilk defa senden duyuyorum alınamadığınıİninal, master kart olduğu için bakiyesi yüklenemiyor.