Merhabalar. Öncelikle kendimden bahsedeyim, çevrem bana asosyel der çünkü gerçekten bilgisayar oyunu oynamayı çok severim, dışarıda öylesine gezen insanlar bana hep saçma gelmiştir. Sayısal derslerde pek de iyi değilim. 14-15 yaşındayım. Asla ama asla küfür etmem. ''normal'' insanlar aksine beden dersinden nefret ederim. Resim yeteneğim gelişmiştir. En sinir olduğum kısımlar: Haksızlık, Hile, Ayrımcılık, ve Türkiye'nin saçma sapan ''oyun oynayan çocuklara örnek olunması gerekirken oyun oynamalarına kızıp küfredip Ve-let'' demektir (bak taktir ettim burada bu iğrenç sözcüğü engellemişsiniz). Fransızca İngilizce Türkçe bilgim var (şu sıralar Koreceye de bi bakıyorum) Sürekli oynadığım oyunlar: League of Legends, Overwatch, CSGO, Minecraft, Clash Royale, Bloons TD5. Konumuz olan Minecraft'ı 1.6 dan beri oynuyorum, oyundaki çoğu bilgiye sahibim, Makro'lu mause sahibiyim makroları kendim hazırlarım. Minecraftta genelde bina yapımı, odunculuk ve toplayıcılık ile geçinirim. Maden konusunda belki de gördüğünüz en kötü kişiyimdir. Diyorsunuz ki bu eleman neden bunları yazdı şimdi?
Ninxia 1.9 vanilla sunucusu kadar orijinal bir sunucu şuana kadar 1 yada 2 kere görmüşümdür. Bu en basit ama en zevklilerindendi ve sınav haftamın başlarında stres atmak için gireyim dedim. Oyundaki insanlar özellikle kurucu samimi birisiydi. Aradan zaman geçti benim hala elimde bir demir zırh dahi yoktu. Çok az da olsa geliştiğimde ise üç beş kişi toplanıp Su altı tapınağına gideceğini söyledi. Benide davet ettiler bende önce suya muya girmem dediysem de sonradan geldim atla falan giderim macera olur diye. İleriki günlerde orada bir farm yapma fikrini ileri sürdüm kimse takmadı sonra muhabbet falan derken farm yapmaya karar verdiler. (bu konuda aslan adlı birinin önemli payı var) Millet çılgınlar gibi farm yaparken ben ortalıkta gezdim ara sıra kum toprak kazdım cam pişirdim falan filan. Buraya bir EV-LOKANTA yapabilir miyim dediğimde izin verilmedi ama sebep de söylenmedi. Bugünse iyi geçen sınavlarımın ardından eve geldiğimde sunucuya giriş yaptım. Bir ev yapmaya kararlıydım çok sıkılmıştım, çakıllardan ev yapacak halim yoktu ama bir malzemeye de sahip değildim. Derken farm için yanlara koyulan sandıklarda yüzlerce stack prizmarin bloğuna rastladım. Tabelalarda ihtiyacınız olan kadar alın ve saçma kamyonarkası yazıları vardı, zaten kimsenin almasını istemiyorlarsa kilit koyulurdu değil mi? Dedim ki tamam ben buraya taşınacağım dedim ve ev planları falan yaptım gerekirse ilk evimi silerim dedim içimden. Sunucuda sadece BATU isimli biri vardı ve bana git toprak topla **** 2 gündür bişi yaptığın yok dedi. Bende dedim sınavlarım var falan filan geçiştirdim. Sonra bu eleman geldi kendisinden daha küçük olmamla oyun içindeki tembelliğimi bağlantılı bulup benden 4 yaş büyük olması sebebiyle üstümde hak iddia etti, git şunu topla bunu getir ben sana yapıcağımı biliyorum falan derken bende bana en sinir olduğum muamele yapıldığı için hedefle çatışmaya başladım. Bu sırada evimi de neredeyse bitirmiştim. Ninxia aldı samimi kurucu sunucuya girdiğindeyse ortadaki çatışmadan yararlanıp bana karşı nefret ortamı oluşturdu bende kendimi kaybedip karşılık verdim. sonuç olarak 1 saat uğraştığım Gardiyan şeklindeki ev kurucu tarafından silindi, bende ozaman bu sunucuda işim bitmiştir diyip (ya arkadaşım 1 haftadır madene girmeye üşenen insanın evini silersen o adam ne diye dursun o sunucuda? halbuki gayet hoş sunucuydu) bu 18 yaşında ama tıpkı o toxic ''oyun oynadığı için çocuğa küfreden ve aşağılayan'' insanlar gibi olan Batu isimli şahısa karşı tarif edilemez bir sinir hissettim (Belki sinir hastalığı da vardır bende şeker ve kolestrolüm varmış şu sıralar hastaneye gidiyorum) gidip kendi yaptığım ama farmdaki herkesin yararlandığı geçici evi talan ettim yatakları kırdım. Ender incisi ile suyun dibine indiğimdeyse (ölüp silcekdim sunucuyu) samimi admin Ninxia bana son kez yardımcı olup banladı. İtiraf ediyorum 3 blok için kendinden küçüklere söven bir toxic şahısı benim gibi tembel ama başarılı bir oyuncuyla takas ettiniz. Pişman da değilim. Buraya gelip server çok kötü girmeyin de yazabilirdim, evdeki sandıkda bulduğum TNT ile o güzel farmı patlatabilirdim, AMA YAPMADIM çünkü ben toxic bir korkak değilim. Tamam bu kadar güzel bir sunucu belki bidaha bulamam. Belki o kadar hevesle 64tl ye aldığım kendi premium hesabımı da asla kullanmam, ama ben asla kendimi ezdirmedim, ezdirmeyeceğim. İstersen banımı da aç zerre kadar umrumda değil. Gider Overwatch oynarım LoL oynarım belki bir takıma da girerim, ama asla kendimi ezdirmem.