RegenBlock gibi bir Eklenti veya Skript arıyorum!

EmrsmskOfficial

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
...
Arkadaşlar belirlediğimiz alanda kırılan blok belirlemiş olduğumuz zaman/saniye içersinde geri gelecek.
Şimdiden teşekkürler!

Eğer Zümrüt, Elmas, Kızıltaşı, Demir, Altın, Kömür olarak farklı bir şekilde her kırılan blok yerine bu bloklar arasından farklı bloklar gelebilme imkanıda olursa. Çok güzel olur.
...

detlayt

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Şöyle bir mantıkla çalışan bir skript yapabilirsin;
Bir region'da bir blok kırılırsa onu adama versin 2-3 saniye sonra onu koysun. Kolay bir mantık.

EmekliKorsan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle bir mantıkla çalışan bir skript yapabilirsin;
Bir region'da bir blok kırılırsa onu adama versin 2-3 saniye sonra onu koysun. Kolay bir mantık.
Senin Dediğini Ben Araştırdım Skript Konusu Falan Açtım Ama Yapılamadı Aksi Takdirde Yapılsaydı Bile En Az 30 Online Olsa her Birinin Kırdığı blok tekrar gelse çok lag olur.

EmrsmskOfficial

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında benim MineResetLite ile tek sorunum broadcast göndermesi. Göndermese böyle bir şey aramayacağım.

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eğer doğru bir kodlama yapılırsa hiç de bile lag yapmaz.
Her türlü yapar, sorun çıkartır oyuncu sayısı artınca.
Düşünsene; 40 kişi var, her biri blok kırdığında o blok kendisine gelicek ve tekrardan o blok yerine koyulacak. Ne kadar yorar sunucuyu haberin var mı senin :ci:

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğru kodlama için ne kullanıcaksınki? sadece adma kırınca 2-3 saniye sonra geri koydurucaksın ve bu aşırı derecede lag yapar 40 kişinin aynı and akırdığını dşüşünsene bi?

detlayt

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Doğru kodlama için ne kullanıcaksınki? sadece adma kırınca 2-3 saniye sonra geri koydurucaksın ve bu aşırı derecede lag yapar 40 kişinin aynı and akırdığını dşüşünsene bi?
Her türlü yapar, sorun çıkartır oyuncu sayısı artınca.
Düşünsene; 40 kişi var, her biri blok kırdığında o blok kendisine gelicek ve tekrardan o blok yerine koyulacak. Ne kadar yorar sunucuyu haberin var mı senin :ci:
Javada da aynı şey olmuyor mu ? Skript sadece yazılanları javaya dönüştürüyor o kadar. Bence çok abarttınız. Bence en iyi cevabı verebilecek kişi
@Rosenrot

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Eğer bloğun kırıldığı regionun içinde "Yenilenen" geçiyorsa bloğu 3 DK sonra geri koyar.
Örnek: YenilenenLapis
PHP:
on break:
    set {_block} to type of event-block
    if "%region at event-block%" contains "Yenilenen":
        wait 3 minute
        set event-block to {_block}

Eğer bloğun kırıldığı regionun içinde "OzelYenilenen" geçiyorsa bloğu 3 DK sonra %1 şans ile belirlenen bloklardan olmak şartıyla geri koyar.
Örnek: OzelYenilenenLapis

Not: Bunun için sadece 1 blok belirlenebilir (ayarlarda "blok") ve ayarlarda ki 2 tane şans blokları ayarıda aynı olmalıdır.
PHP:
options:
    blok: lapis ore
    sansBloklariAnd: "emerald ore", "diamond ore", "gold ore" and "iron ore"
    sansBloklariOr: emerald ore, diamond ore, gold ore or iron ore

on break of {@blok}, {@sansBloklariOr}:
    if "%region at event-block%" contains "OzelYenilenen":
        wait 2 second
        if chance of 1%:
            set event-block to random element of  {@sansBloklariAnd} parsed as itemtype
        else:
            set event-block to {@blok}

Belirlenen regionda ki bütün blokları aynı anda komutu kullanan oyuncu tarafından kırar ve bloktan çıkan itemlerde düşer.

(120 blokta denenmiştir, 50 bin blokta dene demeyin .-. 40 oyuncu bulup aynı anda 5'er blok kırdırabiliriz.)

Umbaska gerektirir.
PHP:
command /kir:
    permission: x.x
    trigger:
        loop blocks in region "OzelYenilenen":
            make player break at loop-block

Son düzenleme: