erdemalsirts
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Cidden çok iyi değil ama acapellam şu an.Acapella ha hmmm
Geliştirebilirsin !
Bizimde Okulda 7 Kişilik Bir Grubumuz Var A capella da Gelişmeye Çalışıyoruz Hafta İçi Bir Çalışmamızı Video ya Çekip Sana Göndermeye ÇalışacağımCidden çok iyi değil ama acapellam şu an.
Acapella sever birisiyim iyi bir şey olmalı senin için...Bizimde Okulda 7 Kişilik Bir Grubumuz Var A capella da Gelişmeye Çalışıyoruz Hafta İçi Bir Çalışmamızı Video ya Çekip Sana Göndermeye Çalışacağım
Bam bam demek yerine Du duuu demek daha iyi olabilir deneyeceğim.Bam Bam BAAABAAAAAAMM
Kendini baya bi geliştirmen lazım :/
Şan eğitimi nedir?Eğer şan eğitimi almıyorsan çok vaktini harcama derim. :/ ama yapmaktan hoşlanıyorsan tek laf etmek düşmez bana.
Şan eğitimi nedir?
Kendim o dediğin şeye benzer bir denemem vardı dur gösteriyim aşağıda bak.Seslerin, diyaframın kullanım tekniğini öğretiyor. Tiyatroculardan opera sanatçılarına kadar sesle işi olan herkes bu eğitimi alıyor.
Kendim o dediğin şeye benzer bir denemem vardı dur gösteriyim aşağıda bak.
yukan saçalonglanvey end ay waç yu fromdı den weppırs dey tusihav deç yu mayklav tu si vaçyu maç tu. tu sivaç yu bing tru endaldı veysyu meyk.....Kendim o dediğin şeye benzer bir denemem vardı dur gösteriyim aşağıda bak.
Ancak ben ingilizceyi yazıldığı gibi okumuyorum. :cyukan saçalonglanvey end ay waç yu fromdı den weppırs dey tu si hav deç yu mayklav tu si vaçyu maç tu tu vaç yu bing tru endaldı veysyu meyk.....
Okunduğu gibi de okumuyorsunAncak ben ingilizceyi yazıldığı gibi okumuyorum. :c