Öyle değilse birkaç can alıcı noktayı da girer misin? Eksiklerini artılarını falan?
O zaman anlattığım dinin mensupları "Eksisi yok, çünkü bu doğru!" diyecekleri için o konuya hiç girmiyorum
Öyle değilse birkaç can alıcı noktayı da girer misin? Eksiklerini artılarını falan?
Hocam 2 Paket Makarna Banada VersenizTabii ki Pastafaryanizm. Kanıtı da var:
![]()
Kitapda Müslümanlıga Dair Pek Birsey Bulamadım Lâkin Koyman Umuduyla Diyelim![]()
Süzgecini vereyim kafana tak adettendir ._.Hocam 2 Paket Makarna Banada Verseniz![]()
hocam hepsinden zor olanı bunu genelde 10-16 yaş arası kızların bulunduğu bir ortama yazıyorsun fazla ilgi olmayacaktır hatta yorum felan yazılıyorsa (daha önce hiç kullanmadım bilmiyorum) küfür bile yiyebilirsin
Bakma hocam adam sen inci dediğini görmeden yazmışO değil de sence ben bunu incide paylaşayım mı?
Bakma hocam adam sen inci dediğini görmeden yazmış
Ekşi desen o da sıkıntı, tumblr desen takip eden yoksa paylaşılmaz ve garip..
Burası en iyisi bence ^^
Önemli olan insanlara bilmediklerini öğretmek diye düşünüyorum
Süzgecini vereyim kafana tak adettendir ._.
![]()
O değil de sence ben bunu incide paylaşayım mı?
Tövbe De Hocam Estag.Huzur paganizmde. Deus sive Natura
(Yardım lazım olursa atlar gelirim)
İnsanların inançlarına yorum yapmak sana mı düştüTövbe De Hocam Estag.Hak Din İslamdır Hocam islam Davet Ediyorum Hocam Senide Paganizmde Birey Yok Gel Sen Bize
![]()
Ben Yorum yapmadım Davet Ediyorumİnsanların inançlarına yorum yapmak sana mı düştü![]()
doğru yol olduğunu kesin olarak bildiğin ayetleri atar mısın bana eğer haklı bulursam bir düşünürümTövbe De Hocam Estag.Hak Din İslamdır Hocam islam Davet Ediyorum Hocam Senide Paganizmde Birey Yok Gel Sen Bize
![]()
hocam adamın konusunu baltalamayalım özelden tartışabilirsinizdoğru yol olduğunu kesin olarak bildiğin ayetleri atar mısın bana eğer haklı bulursam bir düşünürüm
haklısın.hocam adamın konusunu baltalamayalım özelden tartışabilirsiniz