Yorumunuz için teşekkür ederiz.Konu düzeni nasıl kötü anlayamadım ? Ve Sunucunun Özellikleri En Üstte bulunuyor.Konu düzeni çok kötü. Aynı zamanda server hakkında herhangi bi' bilgi verilmemiş. Konuyu gözden geçirip düzenlerseniz sizin yararınıza olacaktır.
Konu düzeni dediğim ortalayıp, çok renkli yazmayın.Yorumunuz için teşekkür ederiz.Konu düzeni nasıl kötü anlayamadım ? Ve Sunucunun Özellikleri En Üstte bulunuyor.
Yorumunuz için teşekkür ederiz.server ipsi coolmensurvival.nitrado.net.Kayıt diyorsanız./register şifre şifre.Ya da hesabınızı başka birisi açmış olabilir.Yeni bir isimle girin.nasıl oynayabilirim sizinle help me please
Teşekkür ederim.Düzelteceğim.Konu düzeni dediğim ortalayıp, çok renkli yazmayın.
Sunucu özelliklerinde bahsetmek istediğim, server hakkında bilgi yani sistemlerini söylemek istemiştim. Başarılar dilerim.
Serverinizde sanırım KaganBey reklam yaptı.Bundan dolayı çok özür dileriz.Eğer o değilse ismini söyler misiniz ? Uyaralım.Tekrardan özür dilerizMilletin serverinde reklam yapan ve gelişmeye çalışan bir sunucu daha.