360 Totel Security Rezilliği

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaklaşık 1.5 senedir 360 programını kullanıyordum. Güvenim tamdı bu programa. Beni her şeyden koruyacağını zannediyordum. Dakikalar önce, forumda birisi "MC 2.0" çıktı diye konu açmıştı. Biliyordum virüs olduğunu. .exe'yi tarattım 360 ile. Sorunsuz çıkarttı. Virüs totale tarattım, virüsmüş. 360'i silin. AVG önerim.

Buradan 360 ekibine sesleniyorum!
- Siz o reklamlara o kadar para yatıracağına gidip geliştirici ekibine yeni elamanlar al! Reziller sizi.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
360 total security anti-virüs olmaktan çok malware,adware, worm gibi uygulamaları tespit edebiliyor. Güvenlik olarak kaspersky ve avg bu işin ustalarıdır. Malware vb. küçük çaplı olaylar içinde malwarebytes'ı önerebilirim.

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben hayatımda bir defa eset kullandım.Güncelle yüzünden sistem dosyalarını silmiş.Kameraya bağlı güvenlik bilgisayarı diskin yedeğini almasak 8 aylık veriler gidiyordu.O günden beri antivirüs programı kullanmam.Virüs bulaşırsa ilk combofix ile taratırım ardından Advanced System Care yüklerim.Hiçirşey kalmaz.Ha eğer sorarsan ne tavsiye edersin diye.Advanced System Care benim için hem pc,hem mobil
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
programı benim gözümde 3 yıldır kullanıyorum normal bilgisayarımda sıkıntısını görmedim.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Açıkcası 360 total security'e laf etmek saçmalık'dır. Güncel bir windows 10 + 360 total securty kadar güzel bir kombinleme yok bence. Arayüz olarak çok güzel, küçük özellikler olarak (update bulma, açılışta kaç saniyede açılmasini hesaplama gibi) çok iyi, optimizasyon olarak (100mb ram tüketiyo) çok iyi. Yan özellikleri olsun herşeyini çok iyi bana göre. Gidip'de saçma sapan virüs programlari kullanip'da bilgisayari kastirmaya gerek yok. Virüs olduğunu bile bile indirmen senin suçun.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Benim için antivirüslerin kendisi başlı başına bir rezillik
Doğru kullanıldığı taktirde her derde devadır*

Ama yanlış kullanım ile format dvdsine mecbur kalabilirsiniz :(

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
360 total security anti-virüs olmaktan çok malware,adware, worm gibi uygulamaları tespit edebiliyor. Güvenlik olarak kaspersky ve avg bu işin ustalarıdır. Malware vb. küçük çaplı olaylar içinde malwarebytes'ı önerebilirim.
O konuda bilemem. Ama en kolayından "RAT" virüsünü bile virüssüz çıkarttı.
Ben hayatımda bir defa eset kullandım.Güncelle yüzünden sistem dosyalarını silmiş.Kameraya bağlı güvenlik bilgisayarı diskin yedeğini almasak 8 aylık veriler gidiyordu.O günden beri antivirüs programı kullanmam.Virüs bulaşırsa ilk combofix ile taratırım ardından Advanced System Care yüklerim.Hiçirşey kalmaz.Ha eğer sorarsan ne tavsiye edersin diye.Advanced System Care benim için hem pc,hem mobil en iyi antivirüs programı benim gözümde 3 yıldır kullanıyorum normal bilgisayarımda sıkıntısını görmedim.
Mutlaka bir virüs programı kullanmanı öneririm. Bazen bir siteye girince direk iniyor virüsler.
Açıkcası 360 total security'e laf etmek saçmalık'dır. Güncel bir windows 10 + 360 total securty kadar güzel bir kombinleme yok bence. Arayüz olarak çok güzel, küçük özellikler olarak (update bulma, açılışta kaç saniyede açılmasini hesaplama gibi) çok iyi, optimizasyon olarak (100mb ram tüketiyo) çok iyi. Yan özellikleri olsun herşeyini çok iyi bana göre. Gidip'de saçma sapan virüs programlari kullanip'da bilgisayari kastirmaya gerek yok. Virüs olduğunu bile bile indirmen senin suçun.
Bende tasarımını beğeniyordum. Ama önemli olan koruyabilmesi. Virüslü indirmek senin suçun diyorsunuz da, belki ben bunun virüslü olduğunu bilmiyordum? Ne olurdu o zaman, adam bilgisayarımı yönetebilirdi.
Benim için antivirüslerin kendisi başlı başına bir rezillik
Doğru kullanıldığı taktirde her derde devadır*

Ama yanlış kullanım ile format dvdsine mecbur kalabilirsiniz :(
Bence de hepsi rezil. Ama mlsf yapacak bir şey yok. :(

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

Mutlaka bir virüs programı kullanmanı öneririm. Bazen bir siteye girince direk iniyor virüsler.

Bende tasarımını beğeniyordum. Ama önemli olan koruyabilmesi. Virüslü indirmek senin suçun diyorsunuz da, belki ben bunun virüslü olduğunu bilmiyordum? Ne olurdu o zaman, adam bilgisayarımı yönetebilirdi.

win10 yükle, istesende o virüsü bilgisayarina sokamazsin. [regedit hariç .d]

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Windows Defender'den başka hiçbir virüs programı kullanmadım şimdiye kadar :bayrak:

BySnowman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kıy paraya Kaspersky Internet Security 2016 al :) Bildiğim en iyi antivirüs programı.

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Windows Defender'den başka hiçbir virüs programı kullanmadım şimdiye kadar :bayrak:
4-5 sene önce bende onu kullanırdım. Ama artık yetmiyor. :s
Kıy paraya Kaspersky Internet Security 2016 al :) Bildiğim en iyi antivirüs programı.
AVG Internet Secuirty aldım. :)

o virüsün linkini atarmisin, merak ettim
Virüs programını kapat, darkcometrat programını indir. Bir virüs oluştur. Sonra virüs koruma programını aç. Tara bakalım...

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
4-5 sene önce bende onu kullanırdım. Ama artık yetmiyor. :s

AVG Internet Secuirty aldım. :)

Virüs programını kapat, darkcometrat programını indir. Bir virüs oluştur. Sonra virüs koruma programını aç. Tara bakalım...
Darkcoment ile win10 güvenlik duvarini aşmak imkansiz. Bu dediğin virüs çok daha detayli bir şey.

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Ne dersen de gene kullanmam.O 8 aylık veriler dükkanı kurtarabilecek büyüklükte.Ben öyle bir siteye hiç rastlamadım saten virüs olduğu belli olur sitenin.

Neutrally

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ComboFix candır. Herşeyini temizliyor bilgisayarın aynı pırıl pırıl. Minecraftta "50 FPS" alırken bunu kullanınca "150 FPS" gördüm.