command /izleyici <text>:
permission: spectate
permission message: Bu Komutu Kullanmaya Yetkin Yok !
trigger:
arg 1 is "ac":
set player's gamemode to spectator
arg 1 is "kapat":
set player's gamemode to survival
execute player command "warp spawn"
aslinda dusundum yapmayi ama giris mesaji gibi seyleri yeni ogreniyorum buna yetki komutlari eklerim ama diyer komutu eklemekte skinti cika bilirbunu azıcık araştırarak sende yapabilirsin :/
kucuk bi tessekur senin o kadar yazdigin yazilar kadar ediyorsa cok tessekur ederim dostumBuyrun Tam Anlamadım Dediğinizi Ama;
Kod:command /sp <text>: permission: spectate permission message: Bu Komutu Kullanmaya Yetkin Yok ! trigger: arg 1 is "on": execute player command "gamemode 3" arg 1 is "of": execute player command "gamemode 0" execute player command "warp spawn"
Teşekkürler Görevimiz Dostum...aslinda dusundum yapmayi ama giris mesaji gibi seyleri yeni ogreniyorum buna yetki komutlari eklerim ama diyer komutu eklemekte skinti cika bilir
kucuk bi tessekur senin o kadar yazdigin yazilar kadar ediyorsa cok tessekur ederim dostum
denedim basarili ama sadece sorun burda /sp of calisiyo diyerni yazinca yetki yok diyo yetki verdigim kislerdeTeşekkürler Görevimiz Dostum...
Bir Daha Denermisiniz. Bir Hata Yok Çünkü...d
denedim basarili ama sadece sorun burda /sp of calisiyo diyerni yazinca yetki yok diyo yetki verdigim kislerde
malesef gene ayni hatayi veriyor ve sunucum 1 tek dunya var diyor ki sp on icin yetkin yokBir Daha Denermisiniz. Bir Hata Yok Çünkü...
Ayrıca Sadece Bi Dünyada Kullanılsınmı İstiyorsunuz?
Tek Dünyanız Varsa Permission Neden İstiyorsunuz?malesef gene ayni hatayi veriyor ve sunucum 1 tek dunya var diyor ki sp on icin yetkin yok
guruplar arasi icin dostum ama kaldiririm simdi herkeze olsunTek Dünyanız Varsa Permission Neden İstiyorsunuz?
Bi Hata Var Anlamadım. Permissionsuz Kullanın Düzelttim Skripti..guruplar arasi icin dostum ama kaldiririm simdi herkeze olsun
dostum yetkiyde sildim gene on olmadi of oldu komutu spec on yaptim gene olmadi sanirim bi sey ile caksiyor genede saol her sey icinBi Hata Var Anlamadım. Permissionsuz Kullanın Düzelttim Skripti..
Şimdi Düzelttim Onu Denermisindostum yetkiyde sildim gene on olmadi of oldu komutu spec on yaptim gene olmadi sanirim bi sey ile caksiyor genede saol her sey icin
# / Bir beğeniyi eksik etmeyiniz.
# / Birde oyuncuya 'spectate' perm'i verin. Aksi taktirde çalışmayabilir.
# / UYARI: Skripti UTF-8 Olarak kaydedin.
command /sp [<text>]:
trigger:
arg 1 is "on":
if player has permission "spectate":
send "&6Işlem &8> &7&oİşleminiz başarıyla gerçekleştirildi." to player
execute console command "/gm 2 %player%"
else:
send "&cHata &8> &7&oBunun için yetkin yok." to player
arg 1 is "off":
if player has permission "spectate":
send "&6Işlem &8> &7&oİşleminiz başarıyla gerçekleştirildi."
execute console command "/gm 0 %player%"
execute console command "/spawn %player%"
else:
send "&cHata &8> &7&oBunun için yetkin yok." to player
Ayrica Sorunu Anladim /gamemode 3 ve /gamemode 0 komutlarının da permissionunu vermeniz lazım..dostum yetkiyde sildim gene on olmadi of oldu komutu spec on yaptim gene olmadi sanirim bi sey ile caksiyor genede saol her sey icin