Üniversite ve Dil eğitimi için en uygun ülke

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
Üniversite yaklaşıyor, Yurtdışında okumak istiyorum hemde dil öğrenirim. Amerika ve Avustralya arasında kaldım. İngiltere veya Kanada olmaz nedeni, Kanada'da çalışma izni yok, İngiltere'de çalışsan geçinmek çok zor. Ailemin geliri ortanın biraz altında, Onları hiç zora sokmak istemiyorum, çalışayım, okuyayım, dil öğreniyim yeter benim için. Sizce en uygunu hangisi? AMERİKA mı AVUSTRALYA mı ?

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
Fillandiya kesinlikle, en başta dünyanın en iyi eğitim sistemine sahipler, geçinmek kolay vatandaşlık vs kolay. Tek eksisi soğuk bir ülke olması, adaptasyonda sorun yaşayabilirsin.
Ana dili ingilizce değil, dil eğitiminden kastım ingilizce öğrenmek

Fazla uzak seçmesen iyi olur ama Avustralya ABD'ye göre daha iyidir.
Bende onu düşünüyordum, hem iş bulmak kolay diyorlar

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ortanın altında gelirli bir ailenin gücü dışarıda çocuk okutmaya anında yetmeyecektir. Bir birikiminiz yoksa boşa hayal kurmayın derim. Eğer bir birikiminiz varsa istediğiniz yere gidebilirsiniz.

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
Ortanın altında gelirli bir ailenin gücü dışarıda çocuk okutmaya anında yetmeyecektir. Bir birikiminiz yoksa boşa hayal kurmayın derim. Eğer bir birikiminiz varsa istediğiniz yere gidebilirsiniz.
10000 TL gibi bir birikim var, orta gelirli dediğim asgeri ücret. Oraya gidince buradan destek almayacagim zaten Kendim calisip kazanacagim. 1 sene dil eğitmi alıp 2.nci sene üniversiteye başlamak istiyorum.

Fatal1st

Nothing is real.
En iyi cevaplar
0
Norveç , Isveç , Fillandiya eğitim konusunda rahatlık arıyorsan , ABD yada avusturalya dersen ABD'de iş bulması daha basit.

Nano_Sensei

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İskandinavya ülkeleri ve Avustralya en uygun ülkeler. Almanca dersen İsviçre'yi tavsiye ederim, belki orada karşılaşırız :)