Üniversite ve Dil eğitimi için en uygun ülke

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
ABD de paralı asker ol 4 sene , Türkçe girebiliyorsun mülakatlara.4 senede İngilizceyi söker askerler arasından başka bir dil bulur onu bile sökersin.(İspanyolca rahat bulunur abd kıtasında).ailene para derdin olmaz üstüne birikimin olur baya.

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
ABD de paralı asker ol 4 sene , Türkçe girebiliyorsun mülakatlara.4 senede İngilizceyi söker askerler arasından başka bir dil bulur onu bile sökersin.(İspanyolca rahat bulunur abd kıtasında).ailene para derdin olmaz üstüne birikimin olur baya.
Asker olmaz ya :/

ImSolo

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Avus, yada isveç isveç'i öneririm bayagı iyimiş vatandaşlık hakları, ama evet bence İsveç.! :)

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sen bi iş yerine giriceksen şart ama az biraz risk alıp kendi işini kurarsan dünyalar senin olur :kaş: dünyalar derken paradan ve huzurdan bahsediyorum
Ah bea o kdr kolay değil hiçbir şey sen doğrudan okumadan bilgisayar basında dirsek çürütüp engin bilgiler edinip hiçbir parasal kaynagın olamadan işyeri acıp para kazanma gibi bir öneride bulunuyorsunki çok saçma bence

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ah bea o kdr kolay değil hiçbir şey sen doğrudan okumadan bilgisayar basında dirsek çürütüp engin bilgiler edinip hiçbir parasal kaynagın olamadan işyeri acıp para kazanma gibi bir öneride bulunuyorsunki çok saçma bence
?? kendi başına sadece pc ile neler yapanlar var 5 kuruş parası olmayıp her yer onlarla dolu

senin mantığına ne diyim ben iş yeri kurmak tabii para istiyor sen önce işini öğrenip bişiler ortaya koyup onu satman gerekiyor sonra paran oldumu kendi iş yerini kur senin yorumları okurken taktığın beynini felç eden gözlüğe

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
?? kendi başına sadece pc ile neler yapanlar var 5 kuruş parası olmayıp her yer onlarla dolu

senin mantığına ne diyim ben iş yeri kurmak tabii para istiyor sen önce işini öğrenip bişiler ortaya koyup onu satman gerekiyor sonra paran oldumu kendi iş yerini kur senin yorumları okurken taktığın beynini felç eden gözlüğe
Anlıyorum sana cevap yazmama gerek kalmadı çünkü senin taktığın bakış açın sadece insanlar senin görüşlerini beğenmeyince olayı tartışmaya çekmek gerek yok uzatmaya çünkü hep sen haklı çıkarsın bu konularda :)
Alıntı @şifrenisöyle ("kendi iş yerini kur senin yorumları okurken taktığın beynini felç eden gözlüğe") :pof: