Kaçımızın Hayalleri Var ?

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiç kurduğunuz hayalleriniz var mı ? Yada gerçekleştirdiğiniz hayalleriniz ? Veya gerçekleştirmeye çalıştıklarınız ?
Benim kendimce her gün kurduğum yada iptal ettiğim hayallerim var. Bunların kimisini gerçekleştirmeye çalışıyorum kimisini ise sadece düşünmekten dışarı çıkamıyorum. Sizleri de merak ettim ya sizler sizlerin hayalleri var mı ?
:p :p

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayallerimin gerçek olmamasını hayal ediyorum. Server error verdi şu an azcık bekleyin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kimin hayalleri olmaz ki? Hayallerimiz olmadan yaşayacaksak bitkiden ne farkımız kalır? İnsanların elinden hayalleri alınacak olursa başka ne zevkleri kalır? Hayal kurmakta bedava felan değil o güzel hayaller yıkıldığı zaman anlarsınız bedelini. Benimde hayallerim var çoğu gerçekleşmeyecek olan ama o hayaller olmadan da ben ben olamam. Benim hayallerimin en büyüğü bir kişi sadece o kişi.

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kimin hayalleri olmaz ki? Hayallerimiz olmadan yaşayacaksak bitkiden ne farkımız kalır? İnsanların elinden hayalleri alınacak olursa başka ne zevkleri kalır? Hayal kurmakta bedava felan değil o güzel hayaller yıkıldığı zaman anlarsınız bedelini. Benimde hayallerim var çoğu gerçekleşmeyecek olan ama o hayaller olmadan da ben ben olamam. Benim hayallerimin en büyüğü bir kişi sadece o kişi.
Vallahi hayalim güzel bi kızla dünyada tek kalmak. Ölsenize artık ya
hayallerinde bir amaci varmis iste hayal kırıklığı vermek. Ben hayatimda bir kere asik oldum. O da nasip değilmiş. Hayal kurmak hoş bşy doğrudur.