Onu bazen bende yapıyorumHayal'den kastiniz ne bilmem fakat ben sadece fantastik dünyalarda kendimi hayal ederek zaman geçirmek için kullanirim![]()
Olgunlaşıp daha büyük bir hıyar olmak dicektin de üşendin işte kabul et sjBaşka bir felsefe yapmalık konu daha. Ama harcanan zamana deymiyor ne yazık ki.
Aslında amacım o değildi :/. Sadece düşünceleri almak istedim. Yani ne düşünüyonuzBaşka bir felsefe yapmalık konu daha. Ama harcanan zamana deymiyor ne yazık ki.
Hayaller amacı belirler. Amaç ise yaşamamızı sağlar. Dinsel açıdan ahirette daha iyi zaman geçirmek bizim amacımız. Diğer amacımız ise dünyevi işlerde daha başarılı olmak.Aslında amacım o değildi :/. Sadece düşünceleri almak istedim. Yani ne düşünüyonuz![]()
Homoysa napıcaksınHer erkeğin hayali aynıdır sanırım ehheuhe
Eğer ağaca tırmanmak istiyorsanız, yıldızlara ulaşmaya niyet edin ki başarasınız.
-Konfüçyüs
Gerçek olacak şeyleri yaşam amacı olarak belirlersen (hayal edersen) o hayale ulaştıktan sonra ne yapacağını bilemezsin. Neil Armstrong Ay'dan döndükten sonra depresyona girmiştir. Bu yüzden olmayacak şeyleri hayal etmek insanı hem umutlandırır hem de uğrunda çalışıp didinilebiliecek bir hedef verir.Gerçek olmayacağı için hayal kurmuyorum.