Sunucu site vip satış

oyunhane

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Minecraft sunucum nitrado , site üzerinden otomatik vip satışını nasıl yapabilirim ?

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
3pay gibi sistemler mevcut. Paypal yurt dışı alışverişlerde güvenliği sağlıyordu. Paypalı türkiyede kullanmak bana saçma geliyor şahsen.

BySnowman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diğer hostinglerde bu özellik mevcut fakat Nitrado'da yok diye biliyorum. Yada paraya kıyıp site yaptıracaksın.

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Php, MySQL gibi diller öğrenmen gerekiyor. (Kodlama dili. :D)
Ya da parayı basıp site yaptırırsın. Benim önerim: Bence hiç boşuna site filan yaptırma. Eğer günde 100'den fazla aktifliği olamayan bir sunucu ise hiç gereği yok. Elinle satarsın.

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Playerpoints pluginine kredi sistemini bağla bi hosting al içine max ödemeden verecekleri market kodunu yapıştır yükle siteden kredi alırlar direkt mysql ye düşer kredi ve oyundanda bossshop aracılığı ile o kredi ile alışveriş yaparlar. En basit senaryo %100 güvenlidir güvenlik açığı yoktur. yapamam diyorsan ücretli olarak yapayım.

BenZikriptiAzBiliom

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Playerpoints pluginine kredi sistemini bağla bi hosting al içine max ödemeden verecekleri market kodunu yapıştır yükle siteden kredi alırlar direkt mysql ye düşer kredi ve oyundanda bossshop aracılığı ile o kredi ile alışveriş yaparlar. En basit senaryo %100 güvenlidir güvenlik açığı yoktur. yapamam diyorsan ücretli olarak yapayım.
Skypeni verebilirmisin