ElectroTR
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Hepinize Merhaba Forum,Bu benim ilk paketim olduğu için eğer hatalarım varsa affola.
umarım beğenirsiniz.
Düzenleme Ve Bilgiler
Şimdi arkadaşlar,plugin paketini indirdikten sonra aslında duzenleyecek pek bir şey yoktur,oyunda görülebilecekumarım beğenirsiniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Düzenleme Ve Bilgiler
fazla reklam koymadım,bazı pluginlerde TheLegendTrnin paketinden alıntı yaptım özür dilerim,plugin paketi %100 Türkçe
değildir fakat gerekli yerler türkçeleştirlmiştir.
- Motd Değiştirme -
plugins klasörümüze giriyoruz,motdmanager adlı dosyayı açıp configimize giriyoruz.
configden oradaki motdumuzu istediğimiz gibi değiştirelim.oyundanda yapılabilir ama configden daha sağlıklı olur.
- ScoreboardStats -
Dikkat bu pluginde bir sıkıntı var çözemedim fakat güncellemede düzeltilecektir.
- GroupManager Ayarlıdır -
- Kitler -
Şimdilik baslangic ve vip kitleri vardır,bide ayriyetten rank kitleri vardır,bunları oyuncularınıza vermeyin çünkü daha plugini
yüklemedim,yani pakette rank plugini yok,hazırda dursun diye kitleri yaptım.
- İtem Engelleyici -
Engellemek istediğiniz yada istemediğiniz itemleri BanItem adlı pluginin config dosyasından ayarlayabilir,yada oyundan
/banitem add sebep yazarak elinizdeki itemi engelleyebilirsiniz.
Tüm buglar kapalıdır
ChestShop Bugu
ChestShop Lag Bugu
LetItRain Lag Bugu
SuperCensor Güncelleme sorunu.
hepsi giderilmiştir,eğer bug bulursanız bana haber veriniz.
Yeni pluginler
Bazı pluginler yerine başkalarını kullandım,yada yeni pluginler kullandım.
mesela örnek vericeğim yeni pluginler listesi:
NoSwear - Küfürü engelliyor,ayrıca spam engelleme özelliğide var fakat ben kapadım çünkü aşağıda işlevini gören plugin var.
aAntiSpam - Yepyeni bi spam engelleyici plugini,lag yapmıyor ve spam süresini 2 sn olarak ayarladım.
ZavAutoMessager - Bu bir otomesaj pluginidir,diğerlerinden farkı istenilen zamanda yani saatte duyuru yapilabilmesi ve
istediğiniz oyuncunun duyuruları görmesini engelleme özelliğidir.
JoinMessagePlus - Giriş Çıkış mesaj pluginidir,lag yapmıyor ve kolay ayarlanılabilir. türkçedir.
CClearChat - Bu plugin bütün chat pluginlerinin işlevini görüyor bu nedenle yükledim.
LaggRemover - Bence diğer lagg clear yada nolagg gibi pluginlerden daha iyi.
CommandSpy - oyunda oyuncuların girdiği bütün komutları görebiliyorsunuz.
AdminEssentials - Op olan kişilere türlü türlü özellik sunuyor.
Kolay Ve Ayarlanılabilir Motd
Girişteki Yazı
Holografik Yazı - 1.7.x Uyumlu -
İlk Girişte Verilen Kit
Pluginler
Güncellemeyle Tüm Hatalar Giderilecektir,Bugları Bana Yollarsanız Daha Kolay Giderilir.
İndirme Linki Ve VirusTotal
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
İletişim
Skype - Enderfurkan
Ve Forum...