Yine Türkiye Yine Adaletsizlik

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bugün sınıfa bir kız geldi şampiyonmu ne olmuş okulla ilgili birşeyde herneyse kız sınava giricek önceden girmediği için geldi bizim sınıfta girdi hocamız bizim sınavda çocuk silgi istedi diye bağırıp çağırdı kağıdını almışmıydı tam hatırlamıyorum ama bu kız torpili kapmış tabi sınav oluyor benim işim var diyip dışarı çıkıor sonra arkadaşlar yanına gidiyor acele olun falan filan gülüyor birde utanmadan böyle bir eğitim sisteminde okunulmaz yemin ediyorum şikayet etmeye kalkışsam okul hayatımı bitirirler bu ülkenin vatandaşlarından nefret etmeye başladım artık ( Egolu arkadaşlar gelip bana laga luga yapmadan şunu diyim yukarıda bahsettiğim hoca gibi ler )

Moderatör tarafından düzenlendi:

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
haklısın yav.
ama elden bir şey gelmez.
sen oku orta segmentte bir adam ol. haksızlığın önüne geç ne diyim.​

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Niye müdürüne şikayet etmedin ki olayı?
Her ne kadar sevmediğim bir yönetim olsa da MEB, bunun o kurumla bir alakasını göremedim. Tamamen hoca suçlu.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Bunun neresi torpil? (Olayı da tam yazmamışsın, cümleler doğru düzgün bitmemiş, - @Exo burada bahsettiğim kişinin yazım hataları ile dalga geçme amacı gütmedim, bilgin olsun uyarı basmak için hevesle gelecek olursan diye- bir olaydan diğerine uçar gibi anlatmışsın o yüzden okuduklarımdan hareketle anladıklarıma göre yorum yapıyorum. Olayı tam olarak anlatırsan belki düşüncelerim değişebilir.) Ülkenin eğitim sistemini yüceltmiyorum ama o kadar abartarak yazmışsın ki. Sınıfta olan bir olaydan ülkenin eğitim sistemine solucan deliği açmışsın resmen.