MineKing07
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bu koruma güvenli değildir! Boşu boşuna yükleyip sunucunuzda ram fazlalığı yaratmasın.Neden mi? Çünkü bu bir metotla yaplımıyor.Her türlü metodu var.Yani birinden yapılmasa öbüründen yapılır.
Tam olarak nedemek istediniz? Plugini yükleyip 1.8.9 worlddowloader ilemi gireyim?En son WorldDownloader ile girmeyi dene bakalım1.8.9 Olan.
Plugini ben kodlamadım, ama yapımcısına spigotmc den mesaj atabilirsiniz.Lütfen 1.7.x İçin De Kodlarmısın Bu Plugini....
Kardeşim güvenli, kullanabilirler sen bu mesajı araştırmadanmı yazıyorsun? Araştırdıysan 1 kanıt isterim ( ss )Bu koruma güvenli değildir! Boşu boşuna yükleyip sunucunuzda ram fazlalığı yaratmasın.Neden mi? Çünkü bu bir metotla yaplımıyor.Her türlü metodu var.Yani birinden yapılmasa öbüründen yapılır.
Bir sürü yolu var evet araştırdım.Ama paylaşırsam ceza yerim.Tam olarak nedemek istediniz? Plugini yükleyip 1.8.9 worlddowloader ilemi gireyim?
Plugini ben kodlamadım, ama yapımcısına spigotmc den mesaj atabilirsiniz.
ve sanırım 1.7 için olmuyor.
Kardeşim güvenli, kullanabilirler sen bu mesajı araştırmadanmı yazıyorsun? Araştırdıysan 1 kanıt isterim ( ss )
madem javayla belirli bi launcherden girenlere kick atma yapılabiliyor huzini gibi hacklar içinde böyle koruma yapsalr olmazmı nocheatplus anticheat gibi pluginlerle serveri yoracaklarına
https://forum.gamer.com.tr/konu/coezuem-minecraft-worlddownloader-engelleme-kesin-coezuem.299475/Belirli bi launcher değil, girdiğimiz worlddownloader bir versiyon onu tespit edip kick attığınıda sanmıyorum.
Büyük ihtimalle **** sistemli bir şey. tam bir bilgim yok ama.
Bu arada 1.7 olan sunucularda şu korumayı kullanabilir, alternatif koruma (1.9 da çalışmaz, 1.7 de kullanın.):Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
1) - Spigot.yml'yi açın.
2) - Anti-**** özelliğini açın.
3) - Engine mode ayarını 2 yapın.
4) - Hide blocks kısmına 46 (TNT) ve 152 (Redstone Block) ekleyin.
5) - Spigot.yml'yi kaydedip sunucunuza aktarın.
6) - Sunucunuza reset atın.
Bu koruma sayesinde mapi yine indirebilirler fakat mape girince TNT'ler patlamaya başlar.
Belirli bi launcher değil, girdiğimiz worlddownloader bir versiyon onu tespit edip kick attığınıda sanmıyorum.
Bu arada 1.7 olan sunucularda şu korumayı kullanabilir, alternatif koruma (1.9 da çalışmaz, 1.7 de kullanın.):Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
1) - Spigot.yml'yi açın.
Bu koruma sayesinde mapi yine indirebilirler fakat mape girince TNT'ler patlamaya başlar.
madem javayla belirli bi launcherden girenlere kick atma yapılabiliyor huzini gibi hacklar içinde böyle koruma yapsalr olmazmı nocheatplus anticheat gibi pluginlerle serveri yoracaklarına
Sunucudan paketleri alıp indirirken bir kanala bağlanıyor, o kanalı kullanan clientları engelliyor, en azından hatırladığım o*Belirli bi launcher değil, girdiğimiz worlddownloader bir versiyon onu tespit edip kick attığınıda sanmıyorum.
1) - Spigot.yml'yi açın.
Sunucuyu Durdurmadan Dosyayı Yükletip Yeniden Başlatsak Olur Mu?
Bide Plugini Jar'dan Editledim 1.7 Sürümünü Aktif Ettim Hata Vermiyor.
Belirli bi launcher değil, girdiğimiz worlddownloader bir versiyon onu tespit edip kick attığınıda sanmıyorum.
1) - Spigot.yml'yi açın.