Ödeme Sistemleri

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

İNG Bank Adlı Bankaya Ait Olan İninal Normalde Bir Ön Ödemeleri Kart Olsada Karşı Tarafın Kart Barkodunu Alarak Arkadaşlarınıza Para Gönderebilirsiniz Pek Hızlı Olmasada Destek Sistemi Baya Kaliteli Fakat Saat 5 Civarı Aşırı Yoğun Olduğundan Dolayı 15Dk Müzik Dinliyorsunuz :pöf: Başınızı Baya Ağrıtıyor Onun İçin Saat 11-12 Arası Veya 2-3 Arası Aramanız Daha Mantıklıdır Kartı ING Bank Şubelerinden, Migros, Migros Jet, Tansas, PTT den Satın Alabilirsiniz Para Yüklemek İçin Migros Ve Tansas 2₺ Alırken PTT Bank %1 ING Bank ise Ücret Almamaktadır Kartı Satın Aldıktan Sonra
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Onaylatmanız Gerekir Yaş Sınırı Olmayan Bu Kart Gerçekten Harika!
Ve En Önemlisi Kartı Almak İstemiyorsanız Üye Olup Kendinize Sanal Kart Oluşturabilirsiniz :) O Karta Para Gönderebilirler Ve Siz O Kart İle Tüm Kredi Kartı Geçerli Yerlerde Alışveriş Yapabilirsiniz :)

Tam Global Olmasada Sevdiğim Ödeme Sistemlerinden Bir Tanesi Kart Eklemek Yerine Kartınızdan Veya Bankadan Para Yükleyebilirsiniz Bu Parayı Arkadaşlarınızıa E Mail Yoluyla Gönderebilirsiniz Üye Olması Oldukça Kolay Olan Bu Sistemin Telefon Uygulamasıda Bulunmakta
[Link=Skrill.com]Buradan[/Url] Üye Olabilir Arkadaşlarınıza Para Gönderebilirsiniz

(Destek Telefonu Bulamadım)

Deniz Banka Ait Olan FastPay Para Gönderme Kart Ekleme Gibi İşlemler Sunuyor Aynı PayPal Gibi Android Ve İOS Uygulamaları Sayesinde Hızlı Şekilde İşinizi Halledebiliyorsunuz
İstediğiniz Gibi Para Biriktirdikten Sonra Paranızı Kartınıza Ve Bankanıza Atabiliyorsunuz Gerçekten Harika Olan Bu Sistem 15 Yaşındakiler Ve Üstleri İçin İdeal :)

Detaylı Bilgi İçin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Tiklayiniz
(Destek Numarasını Web Sitesinden Bulabilirsiniz)

---

Yenilerini Buldukça Ekleyeceğim
Like Ve Yorumlarınızı Bekliyorum İyi Günler :) Bildiğiniz Başka Sistemler Varsa Özel Mesaj Atarsanız Eklerim

Son düzenleme:

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnnial da kapanıcak diye bi söylenti vardı galiba yoksa benmi yanlış duydum ?

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Nasıl hesap açılabileceği, nasıl kullanılacağı gibi resimli veya yazılı bir anlatım eklersen güzel olur.