Yıl olmuş 2016, Premium hesap sahibi kaç kişiyiz?

Premium hesaba sahip misiniz?

• Hayır, halen premium olmayan sunucularda oynuyorum.

• Premium hesabım var ancak e-posta bilgilerini bilmiyorum.

• Premium hesabım var ve bana ait.

• Premium hesabım yok ancak çok yakında alacağım.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Merhaba oyuncu arkadaşlar.
2016 yılında kendine ait olsun, ortak kullanımda olsun premium hesabı olan kişilerin olmayanlara oranını merak ediyorum.
Burada ufak bir anketle bunu ölçmek amacıyla bu konuyu açıyorum.
Lütfen doğru bir şekilde oy kullanalım.
Yorum olarak da, Türkiye'de premium sunucuların sayısının artmasını ister miydiniz? İstiyorsanız, neden? Bunu açıklamanızı istiyorum.
İyi oyunlar...

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben şahsen çok isterdim, 12-13 yaşında crack oynayan çocuklarla güvenlik olsun, koruma olsun, uğraşıyoruz duruyoruz. Saçma sapan isimlerle banlandıktan sonra tekrar gelen bir nesil var burada. Sunucuya takan olursa da peşini bırakmıyor :)

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Bu anketin sonucu herkes için önemli. Gelecekte Türkiye'nin sunucularının crack mi premium mu olacağını bu anket belirleyebilir. Oylarımızı kullanalım.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Minecraft'tı satın alan insanlar(diğer platformlar dahil) bir araya gelip devlet kursaydı dünyada en çok nüfusu olan 12. Devlet olurdu.

SecretForest

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Premium olursa belki sunucu sahipleri mağdur olabilir fakat bu şekilde eminim çok daha iyi olacaktır.
Hesap çalınması diye bir olay olmayacak, dolandırılma olmayacak, hile açmaya herkes korkacak.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Premium olursa belki sunucu sahipleri mağdur olabilir fakat bu şekilde eminim çok daha iyi olacaktır.
Hesap çalınması diye bir olay olmayacak, dolandırılma olmayacak, hile açmaya herkes korkacak.
Sunucu sahipleri mağdur olmaz, neden olsun ki... Crack sunucularda dertler o kadar çok ki, temizle temizle bitmiyor. Yukarıda @Bertan Taşkıran'ın bahsettiği her şey aynen geçerli crack sunucularda. Toplu bir hareketle Premium sunucu sayısını arttırmayı planlıyorum.
Ayrıca ileride açacağım sunucunun crack veya premium olmasını da bu konuya bağlayabilirim. Bundan 2 sene önce olsa premium sunucu Türkiye'de düşünülemezdi ancak gördüğüm kadarıyla Premium hesabı olmayan oyuncular artık azınlıkta.

SecretForest

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucu sahipleri mağdur olmaz, neden olsun ki... Crack sunucularda dertler o kadar çok ki, temizle temizle bitmiyor. Yukarıda @Bertan Taşkıran'ın bahsettiği her şey aynen geçerli crack sunucularda. Toplu bir hareketle Premium sunucu sayısını arttırmayı planlıyorum.
Ayrıca ileride açacağım sunucunun crack veya premium olmasını da bu konuya bağlayabilirim. Bundan 2 sene önce olsa premium sunucu Türkiye'de düşünülemezdi ancak gördüğüm kadarıyla Premium hesabı olmayan oyuncular artık azınlıkta.
Hani premium alacak kadar bütçesi olmayan veya mobil dışı ödeme yapamayan insanlar crack sunucularda hizmet/ürün alabiliyorlar.
Bu oyuncuların bile eksilmesi bence kazanılan ücrette büyük farklara sebep olabilir.

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hani premium alacak kadar bütçesi olmayan veya mobil dışı ödeme yapamayan insanlar crack sunucularda hizmet/ürün alabiliyorlar.
Bu oyuncuların bile eksilmesi bence kazanılan ücrette büyük farklara sebep olabilir.
Aslında 70-80tl'ye mobil ödemeyle premium satılsa sunucularda (gerçek premiumdan bahsediyorum, e-mail hesabı falan değiştirilenlerden), hem reklamı olur sunucunun, hem de kartı olmayıp premium sahibi olmak isteyen oyuncular da premium sahibi olabilir. Tabiiki bu hareketi büyük sunucular yapması lazım, sıradan bir sunucunun sattığı premiuma güven olmaz. Bunun kara pazarlamasını yapanlarda olacaktır illa, o da ayrı dert.

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiyede çocuklar genelde mobil ödeme ile birşeyler alabildikleri için premiumları yok olsada internette gezinen şifresi ile kullanıcı adı bulunan premiumları bulup kullanıyor.
Eğer türkiye için premium bir sunucu açılacak olursa tutmaz tutsa bile sunucunun giderlerini karşılamak zorlaşır.
Türkiye her işin ucuzuna kolayına kaçtıgı için bol bol crack sunucu bulunmakta.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Şurada premium hesabım var diyenlerin %90 i şu forumun bile üstüne sansür çektiği malum sitelerden 5-10 liraya alınan yada malum yollar ile temin edilip malum sitelerde binlerce kişi tarafından kullanılan hesaplar. Toplasan ülkemizde 500 adet premium hesap ya çıkar ya çıkmaz onlarında %50 si Youtube üzerinde video çekmek için zorunlu olduklarından alınan hesaplar. Türkiye'de gelecekte tüm sunucular premium olsa bile oyuncuların %90 gibi bir kısmı illegal oyuncu olacaktır bu fikirden vazgeçmeniz gerek bana göre nede olsa bu piyasanın içinde sizde varsınız Türkiye'deki minecraft oyuncu kitlesini az çok tanıyorsunuz.
Ha eğer bakkallarda premium hesap satılmaya başlarsa bu fikrim bir nebze değişebilir ama sanal ortamda satılan (Steam harici) bir oyun için premium Türk kitle asla oluşmaz. (İstisna oyunlar dışında. Onlarında yaş kitlesi üst düzey olduğu için örn; wow vb oyunları bu alanın dışında tutuyorum)

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şahsen benim isteğim adam gibi whitelistli premium sunucuların çoğalması. Sadece premium bu saçma sapan topluluğu kurtarmaz. Umut'un dediği gibi el altından premium alanlar çoğalacak ağlayanlar çoğalacak falandır filandır. Huzur ücretli sunucularda.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Dandik factions serverlara aylık 50 ₺ yatırıyorlar. Bir premi alamıyorlar. Bence isteseler alırlar. Aynı lol oynayıp skine 50 ₺ verip steamdan orjinal oyun pahalı diyen tayfa gibiler.