Lapissiz Bir Hard Factionda Olmasını Ve Olmasını İstemediğiniz Şeyler ?

EmekliKorsan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapissiz Bir Hard Factionda Olmasını Ve Olmasını İstemediğiniz Şeyler Nedir ? Madde Madde Belirtin Bizde Yapalım.

CihanYlmzCR

> PERISAN NETWORK <
En iyi cevaplar
0
Market hammadde vs olmasın, mobarena büyülü kitaplar vs olsun.
Ödüllü minigames oyunları olsun (ödüller abartılı değil)
Tnt aktif olsun.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
  • Patlamaların açık olması
  • Aşırı pahalı ufak bir market
  • Büyü masası, ender chest ve mob arena gibi bedava hizmetlerin bulunmaması (genelde spawnda olur)
  • Geniş bir spawn çünkü spawndan çıkınca direk savaş başlayacak, yeni oyuncular boş bir yerden ormana kaçmalı.
    • Market vb. de spawn da olur çünkü zaten geniş bir spawn olacak.
  • Spawndan direk ormana geçiş (warp orman olmayacak yani)
  • Zorluğuna göre ödül verilen etkinlikler, oyunlar vs.
  • Yardım ekipmanları
    • Başlangıç ekipmanı (gerçek başlangıç yani sadece 1 kere alınabilen)
      • Demir set ve demir aletler, biraz yemek ve biraz odun
    • Günlük yardım ekipmanı
      • Birazcık yemek, taş aletler
    • Haftalık yardım ekipmanı
      • Biraz yemek, taş aletler, demir kılıç ve 32 tecrübe iksiri

Son düzenleme:

EmekliKorsan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
  • Patlamaların açık olması
  • Aşırı pahalı ufak bir market
  • Büyü masası, ender chest ve mob arena gibi bedava hizmetlerin bulunmaması (genelde spawnda olur)
  • Geniş bir spawn çünkü spawndan çıkınca direk savaş başlayacak, yeni oyuncular boş bir yerden ormana kaçmalı.
    • Market vb. de spawn da olur çünkü zaten geniş bir spawn olacak.
  • Spawndan direk ormana geçiş (warp orman olmayacak yani)
  • Zorluğuna göre ödül verilen etkinlikler, oyunlar vs.
  • Yardım ekipmanları
    • Başlangıç ekipmanı (gerçek başlangıç yani sadece 1 kere alınabilen)
      • Demir set ve demir aletler, biraz yemek ve biraz odun
    • Günlük yardım ekipmanı
      • Birazcık yemek, taş aletler
    • Haftalık yardım ekipmanı
      • Biraz yemek, taş aletler, demir kılıç ve 32 tecrübe iksiri

• Başlangıç Ekipmanı Var Dediğin Gibi
  • Günlük Yardım Ekipmanı Olarak Pek Bir Şey Yapmadım
  • Spawndan Direk Ormana Geçiş Zaten Spawn Ormanda Ufak Ve Geniş İstediğin Gibi
  • Mob Arena Yok Oyuncular Sonuçta Kendileri Spawner Bulcak Spawnda Sadece Başlangıç Avcı Yeri Var
  • Market Yerine Köylü Ticaret Yaptım Oyuncular 64 Taş 32Toprağa Mesela Tane Alıp 8 Taneyede 1 Demir 3 Taneye Bir Biftek Gibi Ürün Alıyorlar
  • Patlamaları Açık Fakat Tntyi Engellemeyi Düşünüyorum. Eminim Bana Baya Sıkıntı Çıkaracaktır.

Rüzgarninja

Marangoz
En iyi cevaplar
0
  • Benzersiz olsun (Farklı Sistemler, farklı yenilikler vb.).
Bu kadar zaten benzersiz yapınca az oyuncu gelecektir , fakat oynamak aşırı keyifli olacaktır.Senin kararın
Benzersiz yapmazsan , çok oyuncu gelir ama bu sefer kimse çok keyif almaz.

EmekliKorsan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu kadar zaten benzersiz yapınca az oyuncu gelecektir , fakat oynamak aşırı keyifli olacaktır.Senin kararın
Benzersizden Kast Ettiğin Şey Ne ?

İlk Mesajınıda Konuma Yaptın :D Sanırım

Rüzgarninja

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Benzersizden Kast Ettiğin Şey Ne ?

İlk Mesajınıda Konuma Yaptın :D Sanırım

Evet, ilk mesajım :D
Benzersiz dediğim ; Farklı pluginler olacak.Ya da kendin sistemler ekleyebilirsin.Örneğin : ToolAndFoodFX plugini çok işe yarar.Bu pluginle oyuna yeni yemekler ekle, örnek : Pişmiş Etlere plugin sayesinde efekt ekleyerek birkaç saniye doygunluk verebilirsin, veya pişmemiş etlere açlık gibi kötü etkiler verebilirsin.Daha yaratıcı olur.Oyuncular da keyif alır.Örneğin başlangıç setinde kendi yaptığın bir yemek ekle.Pişmiş bir et olsun ve ismini sen belirle.Yediğinde açlığın dolacak fakat kuvvetin düşecek.Bu söylediklerimi bu plugin sayesinde yapabilirsin daha çok şey var.

EmekliKorsan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet, ilk mesajım :D
Benzersiz dediğim ; Farklı pluginler olacak.Ya da kendin sistemler ekleyebilirsin.Örneğin : ToolAndFoodFX plugini çok işe yarar.Bu pluginle oyuna yeni yemekler ekle, örnek : Pişmiş Etlere plugin sayesinde efekt ekleyerek birkaç saniye doygunluk verebilirsin, veya pişmemiş etlere açlık gibi kötü etkiler verebilirsin.Daha yaratıcı olur.Oyuncular da keyif alır.Örneğin başlangıç setinde kendi yaptığın bir yemek ekle.Pişmiş bir et olsun ve ismini sen belirle.Yediğinde açlığın dolacak fakat kuvvetin düşecek.Bu söylediklerimi bu plugin sayesinde yapabilirsin daha çok şey var.
Dediğin Güzel Fakat Sunucumda Sadelikten Yanayım. Bu Pluginle Sadelikten Çıkmış Sayılırım Faakt Bu Plugini Normal Faction Sunucumda Kullanabilirim

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
Gerçek factionda claim olmaz raid yaparsın
Buraya bi geliyorsun 20 tane claim plugini var

Wasdefq

Marangoz
En iyi cevaplar
0
spawnın etrafında basacak toprak olması için etrafa rastgele ışınlayan plugini kullan belli bi ücret karşılıgında 30k x 30k lık bi alanda bi yere ışınlasınucuz yap bunu yeni başlayanlar da başlangıçta bunu bir kere kullanabilecek parayla başlasın
mobarena sakın yapma mobarena isteyen kendisi spawner bulup yapmak zorunda o yüzden adı hard zaten
tp tuzagı yasak gibi saçma kurallar koyma tp tuzağına kanacak kadar beynini kullanmayan biri zaten kaybetsin itemlerini
spawna ticaret odaları yap
gerçekçi bi kilit plugini kullan tabelalı plugini kullanma maymuncukla kilitleri açabildiğimiz kilitlerin seviyesi olan bi plugin vardı onu öneririm
yüksek fiyatlara rpg items ile yapılmış çok op olmayan asa vesaire şeyler alabilelim. Yüksek fiyat derken cidden yüksek fiyattan bahsediyorum 60 70 elmas civarı
para plugini yerine serverde altını para olarak kullan satılacak bütün itemler köylü markette satılsın direk
Ayrıca son bir şey:
Tnt yi engelleyeceksen sıkıntı çıkarır vesaire deyip o server hard faction olmaz

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
  • Patlamaları Açık Fakat Tntyi Engellemeyi Düşünüyorum. Eminim Bana Baya Sıkıntı Çıkaracaktır.
TNT yi engellersen hard ın anlamı kalmaz. Büyük bir claim atıp içeride ölümsüz olarak yaşıyorlar. Merak etme TNT ile dünyanın bazı yerleri berbat olur fakat çoğu yeri boş olur, TNT satılmamalı zaten, üretimide kolay değil.
Gerçek factionda claim olmaz raid yaparsın
Buraya bi geliyorsun 20 tane claim plugini var
Claim olmaması hard survival sunucularda olur. Factionda claim olmazsa olmaz. Zaten TNT açık olacağından claimler ölümsüzlük veremez. Obsidyen, su v.b ile kaleleri korumak gerekiyor ve obsidyen bulmakta zor oluyor. Birisi gelip taş kazmayla 1 saat uğraşıp obsidyeni kırıp geçse hiç iyi olmazdı.
gerçekçi bi kilit plugini kullan tabelalı plugini kullanma maymuncukla kilitleri açabildiğimiz kilitlerin seviyesi olan bi plugin vardı onu öneririm
Ben claimi ele geçirince kilitleride kırabildiğimiz bir sunucu hatırlıyorum ayarı var mı yada başka bir pluginmi bilmem, özel bir Plugin ya da Skript te olabilir. Bence daha iyi :)

-
  • AntiHack olmalı (AdvancedAntiCheat önerim, paralı :c)

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
TNT yi engellersen hard ın anlamı kalmaz. Büyük bir claim atıp içeride ölümsüz olarak yaşıyorlar. Merak etme TNT ile dünyanın bazı yerleri berbat olur fakat çoğu yeri boş olur, TNT satılmamalı zaten, üretimide kolay değil.

Claim olmaması hard survival sunucularda olur. Factionda claim olmazsa olmaz. Zaten TNT açık olacağından claimler ölümsüzlük veremez. Obsidyen, su v.b ile kaleleri korumak gerekiyor ve obsidyen bulmakta zor oluyor. Birisi gelip taş kazmayla 1 saat uğraşıp obsidyeni kırıp geçse hiç iyi olmazdı.

Ben claimi ele geçirince kilitleride kırabildiğimiz bir sunucu hatırlıyorum ayarı var mı yada başka bir pluginmi bilmem, özel bir Plugin ya da Skript te olabilir. Bence daha iyi :)

-
  • AntiHack olmalı (AdvancedAntiCheat önerim, paralı :c)
Silindi *

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shaduel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Düşününsenize dispenserları koyup ileri TNT'leri fırlatıyoruz kaleleri talan ediyoruz ulan ne eğlenceli olurdu varya :)
Bir anlık yağmacı gibi hissettim kendimi, ganimet avcısı gibi hani ve patlatmayı seven birisi gibi :D

EmekliKorsan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tüm Yorumlarını Dikkate Alarak Bir Sunucu Hazırlıyoruz. Beklemede Kalın

spawnın etrafında basacak toprak olması için etrafa rastgele ışınlayan plugini kullan belli bi ücret karşılıgında 30k x 30k lık bi alanda bi yere ışınlasınucuz yap bunu yeni başlayanlar da başlangıçta bunu bir kere kullanabilecek parayla başlasın
mobarena sakın yapma mobarena isteyen kendisi spawner bulup yapmak zorunda o yüzden adı hard zaten
tp tuzagı yasak gibi saçma kurallar koyma tp tuzağına kanacak kadar beynini kullanmayan biri zaten kaybetsin itemlerini
spawna ticaret odaları yap
yüksek fiyatlara rpg items ile yapılmış çok op olmayan asa vesaire şeyler alabilelim. Yüksek fiyat derken cidden yüksek fiyattan bahsediyorum 60 70 elmas civarı
para plugini yerine serverde altını para olarak kullan satılacak bütün itemler köylü markette satılsın direk
Ayrıca son bir şey:
Tnt yi engelleyeceksen sıkıntı çıkarır vesaire deyip o server hard faction olmaz
Kilitlerin seviyesi olan pluginin adı ne ?