Otomatik şeker kamışı tarlam

HUNTERMAN

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Otomatik şeker kamışı tarlası yaptım ama şöyle bir şey duydum .Eğer sen minecraftta çok ilerlersen o sistem duruyo sen gelince yeniden çalışıyormuş bu doğrum doğru ise nasıl engellerin

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftta Tarlalar Minecraft Zamanına Göre Yetisir ister 10000 Blok uzaklıkta ol hayla yetisir.

ShadowPlayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Minecraftta Tarlalar Minecraft Zamanına Göre Yetisir ister 10000 Blok uzaklıkta ol hayla yetisir.
No öyle bi sistem yok.Minecraft chunklar üzerine kurulmuştur.Eğer o chunktan çok uzaklaşırsan sistemdeki şeker kamışları büyümeyi bırakabilir.Özelliklede nethere gidiyorsan.

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
No öyle bi sistem yok.Minecraft chunklar üzerine kurulmuştur.Eğer o chunktan çok uzaklaşırsan sistemdeki şeker kamışları büyümeyi bırakabilir.Özelliklede nethere gidiyorsan.
Dünyalar arası bisey demedim örnek köye ev yaptın ve seker kamısı 90 Blok uzakta hayla büyür ama nether e giderse büyümez.

ShadowPlayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dünyalar arası bisey demedim örnek köye ev yaptın ve seker kamısı 90 Blok uzakta hayla büyür ama nether e giderse büyümez.
Minecraft o şekilde çalışmıyor.Chunk sistemine göre chunktaki bir bloğun yer değiştirmesi veya oluşması için chunkun update edilmesi lazım yoksa bir değişiklik olmaz.Bu updatenin oyuncu ne kadar uzak iken olabileceğini bilmiyorum ama chunkın update olabilmesi için sanırsam chunkın içinde olmalısın.Yani çok uzak bir yere ya da başka bir dünyaya(nether,end gibi)gidersen o chunk update olmaz normal dünyada olsan bile.Bunu çözmek için chunk updater modu vardı sanırım.