Krallık (Faction) Rütbe Sistemi.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
...
Arkadaşlar ben ilerki zamanlar da bir Krallık sunucusu açmayı düşünüyorum. Ama aklıma
herhangi bir Rütbe Listesi gelmiyor. Örneğin Köylü > Savaşı > Efsanevi gibi. Bana
fikriniz varsa söyleyebilir misiniz? Yardımcı olur musunuz?

Şimdiden teşekkürler.
...

Sheron

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bakıyorum da böyle konular çok açmaya başladın, biraz da senin düşünmen lazım.
Sen düşün, sana özgü bir düşünce olsun daha iyi olmaz mı?

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yahu kardeşim;

Acemi: 0
Dovuscu: 500000
Savasci: 1000000
Gladyator: 5000000
Komutan: 8500000
Usta: 10000000
Kahraman: 15000000
Uzman: 30000000
Bilgin: 50000000
Hukumdar: 75000000

Ben özür dilerim değilim? Size sormadan önce zaten kendim herşeyi yapıyorum. Bune biçim iştir. Diyorsunuz sunucuyu bize yaptırıyorsun. Benim ne işim var sizinle beynim varken. Fikirde sormaya gelmiyor size. Ehh gidin be. Açmıyorum bundan sonra konu. Şurda diyorum forumun istediği tarzda sunucu açayım ki şenlensinler. Yokkk! Olmuyor. Fesatlık tavan.

Sheron

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yahu kardeşim;

Acemi: 0
Dovuscu: 500000
Savasci: 1000000
Gladyator: 5000000
Komutan: 8500000
Usta: 10000000
Kahraman: 15000000
Uzman: 30000000
Bilgin: 50000000
Hukumdar: 75000000

Ben özür dilerim değilim? Size sormadan önce zaten kendim herşeyi yapıyorum. Bune biçim iştir. Diyorsunuz sunucuyu bize yaptırıyorsun. Benim ne işim var sizinle beynim varken. Fikirde sormaya gelmiyor size. Ehh gidin be. Açmıyorum bundan sonra konu.
Tamam işte rütbelerin hazır daha niye konu açıyorsun ki, benim demek istediğim; Kendine özgün olsun ki sunucunun bir farklılığı olsun.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam işte rütbelerin hazır daha niye konu açıyorsun ki, benim demek istediğim; Kendine özgün olsun ki sunucunun bir farklılığı olsun.
Yahu kardeşim. Zaten ben size sormadan önce herşeyi hazırlıyorum. Ben sizden fikir almaya çalışıyorum. Yahu belki istediğin bir hayalin vardır. Onu gerçekleştirmek istiyorumdur. Çıkar biri bu Rütbeler olsa çok güzel olur der. Onu yapıştırırım direkt. Ben sizi düşünüyorum. Ama siz geliyorsunuz. Sunucuyu bize yaptırıyorsun diyorsunuz. Yahu ben zaten yapıyorum herşeyi. Sizede danışıyorum ki acaba tam yapmışmıyım diye :S

Sheron

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yahu kardeşim. Zaten ben size sormadan önce herşeyi hazırlıyorum. Ben sizden fikir almaya çalışıyorum. Yahu belki istediğin bir hayalin vardır. Onu gerçekleştirmek istiyorumdur. Çıkar biri bu Rütbeler olsa çok güzel olur der. Onu yapıştırırım direkt. Ben sizi düşünüyorum. Ama siz geliyorsunuz. Sunucuyu bize yaptırıyorsun diyorsunuz. Yahu ben zaten yapıyorum herşeyi. Sizede danışıyorum ki acaba tam yapmışmıyım diye :S
Ben "sunucuyu bize yaptırıyorsun" diye bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum, bu atar nereden geliyor onu da anlamış değilim. Ben kötü bir şey demiyorum zaten, kendine özgün fikirler olsun. Bizlerden de fikir al ama her konu için fikir almana gerek yok, rütbe isimleri diyecekler hep aynı/olan rütbe isimlerini söyliyecektir emin ol.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben "sunucuyu bize yaptırıyorsun" diye bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum, bu atar nereden geliyor onu da anlamış değilim. Ben kötü bir şey demiyorum zaten, kendine özgün fikirler olsun. Bizlerden de fikir al ama her konu için fikir almana gerek yok, rütbe isimleri diyecekler hep aynı/olan rütbe isimlerini söyliyecektir emin ol.
Zaten bir sen demedin. Herkes 4-5 Aydır kurduğum sunucuya 2-3 Skript isteyince sunucuyu bize yaptırdın diyor. Ama ben zaten aynı fikirleri söyleseler böyle bakıyorum sadece. Farklı bir fikir, adamın hakkatten istediği kendine özgün bir şey varsa. Onu arıyorum ben. Fikir ediniyorum sizlerden. Ben sunucuyu sizden baktığım şeylerle açmıyorum ki..

Sheron

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Zaten bir sen demedin. Herkes 4-5 Aydır kurduğum sunucuya 2-3 Skript isteyince sunucuyu bize yaptırdın diyor. Ama ben zaten aynı fikirleri söyleseler böyle bakıyorum sadece. Farklı bir fikir, adamın hakkatten istediği kendine özgün bir şey varsa. Onu arıyorum ben. Fikir ediniyorum sizlerden. Ben sunucuyu sizden baktığım şeylerle açmıyorum ki..
Tamam efendim, böyle hemen celallenmeye gerek yok. Özür dilerim sizi üzdüysem, kusura bakmayın. Hayırlı günler.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mareşal, Genelkurmay başkanı, Orgeneral, Korgeneral, Tümgeneral, Tuğgeneral, Albay, Yarbay, Binbaşı, Yüzbaşı, Üsteğmen, Teğmen, Asteğmen, Astsubay, Uzman çavuş, Uzman onbaşı, Çavuş, Onbaşı, Er