PayPal Yerine Ne Kullanacağım?

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
PayPal ile ürün satın alabiliyor, satabiliyordum. Şimdi PayPal kapandı, ne kullanmalıyım?

MasterCard'ım var, gelen paraları kartıma alabileceğim güvenilir bir firma var mı?

- Webmoney sadece banka hesaplarıyla oluyormuş. :s
- BKM Express'i denedim, kart desteklenmemektedir diyor.
Ne kullanmalıyım?

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

1 Bitcoin 500 küsür $ Nasıl olacak merak ettim açıkçası. Tek mining yöntemi de ekran kartı diye biliyorum. Daha detaylı bilgisi olan biri açıklayabilir bunu bana mesela. Döner sermayeye sokmak için birinin 570$'ı gözden çıkartması gerekiyor. Mining-ini senin benim yeterli bir şekilde yapabileceğimiz bir şey olduğunu sanmıyorum. Dalga geçtiğini varsayıyorum.

Son düzenleme:

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
1 Bitcoin 500 küsür $ Nasıl olacak merak ettim açıkçası. Tek mining yöntemi de ekran kartı diye biliyorum. Daha detaylı bilgisi olan biri açıklayabilir bunu bana mesela. Döner sermayeye sokmak için birinin 570$'ı gözden çıkartması gerekiyor. Mining-ini senin benim yeterli bir şekilde yapabileceğimiz bir şey olduğunu sanmıyorum. Dalga geçtiğini varsayıyorum.
Ticaretlerin 1 bitcoin ile dönmesi zorunlu değil.. 20 Amerikan doları 0.0349BTC yapıyor bu mantıkta gönderip alabiliyorsunuz istediklerinizi. Bitcoin exchange yapan siteler sayesinde ödeme alıp istediğiniz para birimine yada istediğiniz parayı Bitcoin'e çevirebiliyorsunuz. hiçbir zaman tek mining yöntemi olmadı önce CPU sonra GPU sonra ASIC USB'ler ardından bu iş için özel üretilmiş ASIC tabanlı makineler ve son olarakta cloud mining ortaya çıktı.. Mining olayı artık büyük yatırımlar gerektiriyor en az 50 bin türk lirası harcayıp bir yatırım yapmalısınız ki bir kar elde edebilesiniz. Bitcoin'in değerinide kullanıcı sayısı ve kazı zorluğu belirliyor. Malum popülerleşmesi ve herkesin elde etmeye çalışması sebebiyle yüksek hash rate'ler gerekiyor mining yapabilmek için buda büyük bir yatırım demek. Bitcoin'de tek çözüm değil bu konuda. Aynı piyasada bir coin türü daha var Ethereum adında ancak Bitcoin globalleşti bu yüzden piyasanın tekeli diyebiliriz.
Bu videoyu izleyerek Bitcoin mining hakkında bilgi edinebilirsiniz.