Nasıl Farkımı Ortaya Koyarım ?

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim bir kanalım var ama bu kanaldan ümidi git gide kesmek üzereyim bütün youtuberlar farklı bir şey yaparak ünlendi yada gelişti ben farklı bir şey yapmaya çalışıyorum ama bulamıyorum ilk başta daha doğrusu 1-2 gündür dış ses diye bir şey düşündüm bu benim zıttım kötü ikizim gibi bir şey ama çok saçma ve ilgi çekmez gibime geldi ben nasıl youtubede farkımı ortaya koyarım oyun videolarında ? (gelişmek için nasıl farklı olabilirim farkımı nasıl ortaya koyarım)
Dış Ses'in Olduğu Video:

alonecrafter

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Standart şeyler yapma bilgilendirmek amaçlı oyun oynama , oyun tanıtımı çekme direk oyna izleyenler öğrenir zaten seni izleyenler ya yeni oyun tanımak için yada oyunda yapılabilecekleri görmek için izler. Yani sen Minecraftda W+W ile koşmayı değil direk koşmayı göster anlatabildimmi ? Farklı oyunlar oyna.

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Standart şeyler yapma bilgilendirmek amaçlı oyun oynama , oyun tanıtımı çekme direk oyna izleyenler öğrenir zaten seni izleyenler ya yeni oyun tanımak için yada oyunda yapılabilecekleri görmek için izler. Yani sen Minecraftda W+W ile koşmayı değil direk koşmayı göster anlatabildimmi ? Farklı oyunlar oyna.
4 yıldır kanal açıp duruom artık gelişmez ümdidim var :( ne yapmam lazım :(

alonecrafter

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oyunu oynamak yerine challengelı şekilde oynayabilirsin örneğin Zula'da taramalı modunda sadece bıçak oynamak gibi.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Strateji oyna !
Warhammer oyna. (Türkiyede 3 kişi çekti)
Cities oyna. (Devam eden aktif seri yok)
4 gün sonra Hoi 4 çıkacak onu al, ön inceleme yap.
Sırasıyla Victoria II, Crusader Kings, europa universalis 4 oyna.
Hoi 3 al, Hoi 4 serisinden önce onu oyna alış.
Her oyundan 20-30 bölüm çek (Aynı anda 2-3 seri yap.)
Güzel çalışırsan yaz tatili bitimine 7.000 abonen olur.

Tabi strateji konusunda iyiysen.

Ama 7.000'den sonra strateji ile ilerleyemezsin. Farklı oyunlarda oyna.

Editek: Birde o nebim video girişi :D Sonunu "Bu oyun bizim iiiçiiin OYUNDUR." diyeceksin gibi geldi :D (filmler ve filimler)

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Strateji oyna !
Warhammer oyna. (Türkiyede 3 kişi çekti)
Cities oyna. (Devam eden aktif seri yok)
4 gün sonra Hoi 4 çıkacak onu al, ön inceleme yap.
Sırasıyla Victoria II, Crusader Kings, europa universalis 4 oyna.
Hoi 3 al, Hoi 4 serisinden önce onu oyna alış.
Her oyundan 20-30 bölüm çek (Aynı anda 2-3 seri yap.)
Güzel çalışırsan yaz tatili bitimine 7.000 abonen olur.

Tabi strateji konusunda iyiysen.

Ama 7.000'den sonra strateji ile ilerleyemezsin. Farklı oyunlarda oyna.

Editek: Birde o nebim video girişi :D Sonunu "Bu oyun bizim iiiçiiin OYUNDUR." diyeceksin gibi geldi :D (filmler ve filimler)
pc çoook iyi değil çekebileceğim en güçlü oyun dead island riptide bunun büyük oyunları çekemem