Sunucusu Olan Bakabilir mi?

Serosuw

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostlarım ben bi minecraf server açmak istiyorum maddi sıkıntılarım var. Eğer biri minecraft server açmama yardımcı olursa satacağım hertürlü vip vb üyeliklerin ücretlerini ona yollayacağım.

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hm Bence Hiç MC Açma Konularina Girme Ben şu an günlük 50 online sunucu sahibiyim ve keşke acmasaydim diyorum tamam para güzel hoş ama oyuncular bi yandan seni birakmiyor günlük skype mesajlari 100 :) sana tavsiyem ama egerki ben kaldirabilirim diyosan sen blrsn sunucu veriyim sana açip parada istemiyorum yap herşeyini oyununu oyna sat vipini kendi panelini aç ilerde

Serosuw

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hm Bence Hiç MC Açma Konularina Girme Ben şu an günlük 50 online sunucu sahibiyim ve keşke acmasaydim diyorum tamam para güzel hoş ama oyuncular bi yandan seni birakmiyor günlük skype mesajlari 100 :) sana tavsiyem ama egerki ben kaldirabilirim diyosan sen blrsn sunucu veriyim sana açip parada istemiyorum yap herşeyini oyununu oyna sat vipini kendi panelini aç ilerde
Skype atarmısınız?

GÜNCELL !!

GÜNCEL

GÜNCEL

CollapseBL

建築倒塌
En iyi cevaplar
0
Paran yoksa açma bu kadar basit heves etmişim ama sunucu bahse girerim maks 2 ay sonra kapanır sıkılırsın paranı daha iyi şeyler için harca.

Serosuw

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hayır ben ideal bi server istiyorum. Zaten şu an maddi durumum sıkıntılı umraım yakında düzelir o zaman böyle para verip de server alabilirim şimdi öyle bi serverim olmasını istiyorum

GÜNCEL

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Parası olmayıp serverin gelirleri ile serveri uzun süre açık bırakmak isteyen çoğu kişinin serverları en fazla 1 ayda kapanıyor. Garanti bir birikimin maaşın filan yoksa bu işlere girme. Amatör server olur. Fazla ilgi görmezsin. Yaşın biraz büyüdükçe kendi işin kendi gelirin oldumu açarsın. 1 ay belki hiç para gelmez. O zaman kendi cebinden ödersin. Belki çok sevilir serverin kirasını oyuncular sayesinde ödersin.

Serosuw

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
şu an 15 yaşındayım ve bu işe heves ettim, Ne olursa olsun şu an imkanı olan var olmayan var. Ben bu işe heves ettim elbette yeri gelir ben bana yapılan bu iyiliğin karşılığını öderim. Baba parası yiyorum ve şu an bi ev aldık onun borcunun bitmesini bekliyorum, Gerekirki harcamalarıma mecburen dikkat ediyorum bu açacağım serverin de sevileceğine uzun süreli olacağına inanıyorum + Herkesin yorumları için teşekkürler.