Lobster'in Survival Gunlugu

Lobster

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Daha onceden de benzer bir konu acmistim ama bu mape gecinde o konuyu birakmak zorunda kaldim. Buradan 3-4 gunde bir gelisimimi size gosterecegim.

Ilk olarak belirtmek istiyorum, fotograflari cekerken gamemode'a gectim ama oyunun kendisinde gamemode kullanmiyorum. Zaten creativede degil, survivalda duruyor oyun. Creative'e gecip fotograf cekebilmek icin save kopyasini alip dosyalarla oynadim, sonra da sildim zaten fotograflari cektigim kopya save'i.

Ayrica bu seedide kendim buldum. Yakinda seedin tanitimini yapacagim forumda. Ben 1.10pre1'de oynuyorum ama 1.9'da da cikar herhalde ayni seed.

Neyse spoiler icinde basliyorum tanitima. Her guncellememde yeni bir spoiler icinde o gunku guncellemeyi paylasacagim.

Ilk olarak adamiza kusbakisi olarak bakalim.

---
Koyde bu sekilde 16 tane villager var ve cogu kutuphaneci. Tabi hepsini ilk gun kilitledim olmemeleri icin. :kaş:

Ayrica mending satan bir koylude vardi ama onu cekmeyi unutmusum. <_<

---
Ada da sadece 2 tane at olunca yerlesik hayata gecip ciflestirmeye baslayana kadar onlari koruma altina almak sartti tabi. -_-

---
Koyun ve inekler her ne kadar cok olsalarda disarda kalan inek ve koyunlari kesmeye baslamadan once bir kac tanesini koruma altina aldim.
Ada da hayvanlarin az gorundugune bakmayin, yaklasik 3 stack et toplamadan once adim atacak yer bulamiyordum resmen. :pala:
En ozen gosterdigim ciftlik hayvanlarimsa tavuklarim, cunku adada sadece 6-7 tane tavuk vardi.

Bu hayvanlar ve koyluler ben yerlesik hayata gecip, koyu tamamen yikip yerine kendi sehrimi dikene kadar ve sehirde hepsi icin ayri otomatik farm alanlari icat edene kadar boyle kalacaklar.

Planimda butun adayi yaratik spawn olmayacak sekilde aydinlatip, koylulerin sayisini 150-200 kadar yapmak ve sehir hayatina baslamak var.
Madene kendi karargahimi kurup sehri koylulere birakacagim ve nether portal sayesinde kendime kesif yapmak icin yeni yerler bulacagim. Tabi netherida ele gecirip madendeki karargahimin devami oraya yaptiktan sonra.
Burasiysa benim evim olarak kalacak. Gercekten cok iyi fikirlerim var ilerisi icin.

---
Burasiysa suanlik maden olarak kullandigim, ileride karargahima ev sahipligi yapacak olan, yerin 13. katina kadar inen oyuk. Tabi hic bir karargah spawnersiz dusunulemez. B)

---
Buda benim. Skinin sahibi ben degilim ama eski skine gore bayagi bir edit yaptim ustunde.
Gozleri nokta seklinde, kardanadam gozuydu, gozleri buyutup goztorbalari ekledim, kirli sakal yaptim ve bacak aralariyla ayakkabisinin altlarina golgelendirme yaptim. Normal steve skininde ki gibi ayakkabi altlari ve bacak aralari 1-2 ton daha koyu diger kisimlara gore.
Guzel oldugunu dusunuyorum.

---
Neyse, simdilik eyyorlamam bu kadardir. Gelismeler 3-4 gun icinde gelecek. :ci:
@BlueLemon @Shrike @Kjaot @Jacops @Bartu_ @Rookies

Son düzenleme:

Rookies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel başlamsın ve güzel anlatmışsın birazda survival bilmeyenler için de survival rehberi gibi olmuş gelişmeleri bekliyorum :=)

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Seni de takip ediyorum başarılar rica etsem beni de etiketler misin?

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bende survival oynamayı seven biriyim şuana kadar 1.7.9, 1.8.8 ve 1.9.2 da build (redstone dahil) yapmaktan başka bir şey kalmayana kadar oynadım ve 1.10 da tam sürüm çıkınca oynamayı düşünüyorum belki senin gibi yapabilirim yaptığın güzel bir şey çünkü :)