Efsane bir şey buldum beyler toplanın.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Tek sayılar kümesi örüntüsel şekilde +2 olarak genişler. Eğer bütün sayı küme arasında bir şey yapcaksan aralarında farklarıda aldırış etmemek yanlış olur yani aslında olay şu sonsuz-2<sonsuz evet aslında olay bu yani bug filan bulmadın. :D

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
0/2 = belirtisiz ise
∞/2 = belirtisiz?
(Konuyu anlayamadım bu arada tab2 mat 2)
2/0 belirsiz 0/2= 0
Ve yine sonsuzu sayı gibi düşünüyorsunuz ama sonsuz sayı değildir sadece çok büyük bir miktarı gösterir.
∞ yerine ω yazarsanız bir sayı belirtir bu da sonsuz bir kümenin eleman sayısına eşittir.
ω/2 ise daha fazla sadeleştirilemez.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
2/0 belirsiz 0/2= 0
Ve yine sonsuzu sayı gibi düşünüyorsunuz ama sonsuz sayı değildir sadece çok büyük bir miktarı gösterir.
∞ yerine ω yazarsanız bir sayı belirtir bu da sonsuz bir kümenin eleman sayısına eşittir.
ω/2 ise daha fazla sadeleştirilemez.
Dediğim gibi mat 2 :(

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek sayılar kümesi sadece tekleri alır ancak tam sayılar tek ve çift leri alır. Aslında tek sayılar kümesinin elman sayısı tam sayılar kümesinin eleman sayısından azdır. Sonsuza giden o kümenin tek eleman sayılarıdır. Tam kümede tam sayıların eleman sayısı sonsuza gider. Yani A: {Tek sayılar} B:{Tam sayılar}. Bana göre
A Kümesinin eleman sayısı < B kümesinin eleman sayısı Olur. [-Tam ∞ , +Tam ] > [-Tek ∞ , +Tek ].
Bi yandan da sonsuz olduğu için en sondaki sayının ne olduğu belirsiz. (Ya sen niye böyle sorular soruyosun cuma cuma . Sabahın ilk iki dersi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
zaten 1 .... Edebiyat yazılım var aklıma takıon :sinirli: :p)

Son düzenleme:

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece basit bir şey söyleyeceğim:

Tek sayılar kümesi < Çift sayılar kümesi

Kümeler sonsuzdur ancak her bir sonsuz farklıdır.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Matematik hocamıza sordum. Adam 1 2 dakka bug a girdi sonra "Sonsuz Sonsuzdan küçük olamaz saçmalık" dedi ders işledi :D

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Bunun hakkında düşünmüştüm ve birkaç yerde gördüğüm kanıya vardım. Sonsuzluk tam bir değere sahip değildir, bir sonsuzluk diğerinden büyük olabilir. Tabi, ne kadar doğru o kısmını bilemiyorum

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam sayılar tek sayılardan daha büyük bir sonsuzluk tek sayılar ile çift sayılar eşit. Ama eleman sayıları hepsinin eşit. Her tek sayıya karşılık bir tam sayı verebilirsin. Bu da eleman sayıları eşit demek.

Başka bir soru sorayım. önünde sonsuza kadar giden kutular olsun. En yakınındaki 0 sonraki 1 2 diye gitsin. Eğer başka bir kutuyu bu sonsuz dizinin sağına koyarsan numarası kaç olur?