Nereye , nasıl yazacağım?Skriptte şöyle bişi vardı yanlış hatırlamıyorsam :
play raw sound
Bi de şunu yapabilirsin
Belki yarar bilmemKod:on chat: make player execute command "playsound (gerisi) %players% (gerisi)"![]()
Gereksiz bir cevap.Ben kendi sunucumda uygun görmüşüm beğenmişim istemişim kusura bakmayın ama bana yardım etmediğiniz sürece boş mesaj yazmış olursunuz.Bence gereksiz bu tarz şeyler oyuncuları rahatsız edecektir. Bazı serverlar'da denk geldim. Uyuz bişi aynı bir video izlerken arkadan Steamın sesinin gelmesi gibi. Hem ne kadar çok plugin artarsa o kadar çok lag yapar.
Skript eklentisini indir. Serveri çalıştır. Plugins > Skript > Scripts . Ordan birtane not defteri fln bişi açıp farklı kaydet de. Adını blabla.sk yap. Birlikte açtan uygun programı seç (wordpad , notpad fln). Yukarıda gönderdiğimi uygun şekilde oraya yazNereye , nasıl yazacağım?
Sadece öneri söyledim. 2'cisi nasıl bir egodur bana yardım etmediğiniz sürece boş mesaj yazmış olursunuz gibi.Nereye , nasıl yazacağım?
Gereksiz bir cevap.Ben kendi sunucumda uygun görmüşüm beğenmişim istemişim kusura bakmayın ama bana yardım etmediğiniz sürece boş mesaj yazmış olursunuz.
bende bir şey istesem birisi böyle gereksiz falan filan tarzı bir cevap verse aynı tepkiyi bende veririm ego değilSadece öneri söyledim. 2'cisi nasıl bir egodur bana yardım etmediğiniz sürece boş mesaj yazmış olursunuz gibi.
Cevap gereksiz değil. Adama öneri sonuçta suncuuda bu tarz sesler rahatsız edici. Adamın söyleyiş tarzı gayet egolu sende söylesen aynı cevabı verirdim. Bu forumda çok genç yaşta insan var ve hepside bu tarz konuşuyor. Efendice cevap verebilirdi. Eleştiri yada öneriye açık değilse hiç açmasaydı sunucusunu. Buraya gelip şurdaki adamların emekleriyle açılmış sürüyle sunucu var. Ben bu kodlardan anlasam zerre yardım etmem işi bilmeyen adama adamlar forumda geze geze sunucu açıyorlar. Ondan sonra neden minecraft türkiye sunucuları 2 3 ayda kapanıyor.bende bir şey istesem birisi böyle gereksiz falan filan tarzı bir cevap verse aynı tepkiyi bende veririm ego değil
Ama ben,konuyu öneri almak için değil yardım almak için açtım.Sadece öneri söyledim. 2'cisi nasıl bir egodur bana yardım etmediğiniz sürece boş mesaj yazmış olursunuz gibi.
Benim konumda senin bu şekilde mesaj yazmanı istemiyorsam savunman ne olursa olsun haksızsın.Cevap gereksiz değil. Adama öneri sonuçta suncuuda bu tarz sesler rahatsız edici. Adamın söyleyiş tarzı gayet egolu sende söylesen aynı cevabı verirdim. Bu forumda çok genç yaşta insan var ve hepside bu tarz konuşuyor. Efendice cevap verebilirdi. Eleştiri yada öneriye açık değilse hiç açmasaydı sunucusunu. Buraya gelip şurdaki adamların emekleriyle açılmış sürüyle sunucu var. Ben bu kodlardan anlasam zerre yardım etmem işi bilmeyen adama adamlar forumda geze geze sunucu açıyorlar. Ondan sonra neden minecraft türkiye sunucuları 2 3 ayda kapanıyor.
ayn haklısın 20 değil 100 olan varyaşı 20 olan biri minecraft forumundaysa beyin yaşı 20 değildir kardeşim