RAMAZAN HEDİYESİ - ÇAKMA LOBİ | EmekliKorsan™

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Sanırsam çakma lobiyin üstü kapalı,şahsi görüşürüm olarak açık olmalıymış oyuncular için ferah bir ortam yaratmak amacıyla, kafaları azaltmanı tavsiye ederim, o iniş yerindeki yarım kuvars bloklarını azalt buz bloğu ile biraz daha doğal görüntü oluşturmanı tavsiye ederim.emeğine sağlık.

EmekliKorsan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
map değilde plugin lazım ya, var mı elinde çakma lobi plugin olan :D
Çakma Lobide Pl Paketi Pek Kullanılmaz Bir Kaç Plugin Olur Sadece Skript Üzerine Yoğunlaşırlar. Ayrıntılı Bilgi İçin >> TIKLA

Beğendim başarılar.
Teşekkürler :)

Sanırsam çakma lobiyin üstü kapalı,şahsi görüşürüm olarak açık olmalıymış oyuncular için ferah bir ortam yaratmak amacıyla, kafaları azaltmanı tavsiye ederim, o iniş yerindeki yarım kuvars bloklarını azalt buz bloğu ile biraz daha doğal görüntü oluşturmanı tavsiye ederim.emeğine sağlık.
Evet Kapalı. Ücretsiz Olarak Paylaşacağımdan O Kadarda Ayrıntıya Almadım.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Çakma Lobide Pl Paketi Pek Kullanılmaz Bir Kaç Plugin Olur Sadece Skript Üzerine Yoğunlaşırlar. Ayrıntılı Bilgi İçin >> TIKLA

Teşekkürler :)

Evet Kapalı. Ücretsiz Olarak Paylaşacağımdan O Kadarda Ayrıntıya Almadım.
Ücretsiz de paylaşsanız elinizden geldiğince iyi yapmanızı tavsiye ederim kullanacak kişiler haritayı indirirken memnun kalmaları da önemlidir.

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0
Banada kafalar biraz abartı geldi, birazda basık bir ortam. Ancak tabi ki ücretsiz bir haritaya göre çok iyi. Teşekkürler, Hayırlı Ramazanlar!

EmekliKorsan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kafaları azaltırız sıkıntı yok :D

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi