Allods Online Oynayanlar Aranıyor!

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar allodsu oynıyan veya başlamak isteyen forumdan ya da oyundan bana ulaşsın. (Ben çevrimdışı iken arkadaş ekleyebilirsiniz veya posta yollayabilirisiniz)
Oyundaki adlarım: Azlaaztr , Mistikofevery (buna yollayın azlaaztr pek girmiyorum 42 level fakat pagan yeni güncellemede bence pek güzel olmadığından Mistikofevery geçtim 24 level büyücüdür mistikofevery) @BlueLemon (kendiside oynuyor.)
Bir guild kurabiliriz en az 5-6 kişi olursak.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
İlk zamanlarında oynamıştım. Ama free to play çoğu oyunun sonu p2win olarak devam ediyor. Oyun serverlarının kirası zart zurt değilde firmaların aç gözlüğünden. CS:GO mesela skin olarak acayip para kazanıyor. Ama gel gör ki free to play MMORPG oyunlarda her zaman parayı veren düdüğü çalar oluyor. Oynamak isteyenler hikayesini bitirebilir. Ama gereksiz zaman kaybı olur. Çok RPG istiyorsanız skyrim the witcher gibi seriler var.

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Başlayıp da p2w olduğu için bıraktığım güzel oyunlardan c:

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İlk zamanlarında oynamıştım. Ama free to play çoğu oyunun sonu p2win olarak devam ediyor. Oyun serverlarının kirası zart zurt değilde firmaların aç gözlüğünden. CS:GO mesela skin olarak acayip para kazanıyor. Ama gel gör ki free to play MMORPG oyunlarda her zaman parayı veren düdüğü çalar oluyor. Oynamak isteyenler hikayesini bitirebilir. Ama gereksiz zaman kaybı olur. Çok RPG istiyorsanız skyrim the witcher gibi seriler var.
öylede eğlencesi var mmonun farklı bir.
başlaya bilirim aslında :) Sen varsın diye aşkm.
Beklerim hocam açın çarınızı Mistikofevery bi istek bitti. :D

Başlayıp da p2w olduğu için bıraktığım güzel oyunlardan c:
öylede mmo zevki veriyor çok fazla ve artık oyun bunun farkında vardı ve ufaktan düşürmek için her 5 ve 10 levelrde yeni ödüller vermeye başladı bonus kristallar mesela bende şu an yarım yıllık kutsal silah var.
Amacim forumdan adam toplayip iyi bi grupça eğlenmek. :D