MessageLog Skript v0.1 - Oyuncularınızın mesajlarını takip edin!

Throttia

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

MessageLog Skript'i ile oyuncunuzun sunucunuzda yazmış olduğu tüm mesajları oyun içerisinden takip edebilir ve görebilirsiniz.

Kod:
/log <Oyuncu> - Belirli oyuncunun mesajlarını gösterir - Yetki: log.read
/logclear <Oyuncu> - Oyuncunun mesaj geçmişini temizler - Yetki: log.clear

PHP:
on chat:
    add "%chat message%" to {messages.%player%::*}
    add "%now%" to {messagedates.%player%::*}

command /log <player> :
    permission: log.read
    trigger:
        set {_index} to 0
        loop {messages.%arg 1%::*}:
            add 1 to {_index}
            send "<red>'%loop-value%' <aqua>sent by <green>%arg 1% <aqua>on <gold>%{messagedates.%arg 1%::%{_index}%}%" to player
        if {_index} is 0:
            send "<red>No messages found."

command /logclear <player> :
    permission: log.clear
    trigger:
        delete {messages.%arg 1%::*}
        delete {messagedates.%arg 1%::*}
        send "<lime>All message history of <green>%arg 1% <lime>was cleared." to player

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Skript'in Beta versiyonudur şu anda gördüğünüz, iskeletini yaptım daha. Şu an pek işlevli olduğunu söyleyemeyeceğim fakat vakit ile bu mesaj okuma işlemini envanter-gui sistemine geçireceğim. Siz de Skript'i geliştirdiğiniz sürümleri bana mesaj olarak atarak projenin ilerleyişine katkı sağlamış olabilirsiniz, umarım projeyi beğenmişsinizdir teşekkürler.​

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tek bir oyuncunun mesajını takip etmek için kullanılabilir.Ama plugin zaten yüklüyken skript eklemenin manası yok, (bkz: essentials /socialspy)

Throttia

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tek bir oyuncunun mesajını takip etmek için kullanılabilir.Ama plugin zaten yüklüyken skript eklemenin manası yok, (bkz: essentials /socialspy)
O özellik özel mesajlar için değilmiydi ya. Bu direkt sohbete yazılanları kaydediyor, bunu Minecraft kendisi de yapıyor zaten ama oyun içinden okunmuyor. Görüşün ve yorumun için teşekkürler.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O özellik özel mesajlar için değilmiydi ya. Bu direkt sohbete yazılanları kaydediyor, bunu Minecraft kendisi de yapıyor zaten ama oyun içinden okunmuyor. Görüşün ve yorumun için teşekkürler.
Ben özel mesaj takip etme sandım, pardon.
Sana fikirler vereyim:
ileride bunun log.txt dosyasını yap.Yoksa sanırım reload/sk reload/restart atınca gidecek o loglar boşa.Ama log.txt'de gitmez.
Türkçe'leştir :p
projeyi sadece burada paylaşma skunity gibi sitelerdede paylaş, hem tanınırsın falan.Ama bence ilk geliştir ondan sonra paylaş.
gui sevmeyenler için, 2 taraflı yapabilirsin.yani şöyle: /logg nickname (oradaki g guinin kısaltması) yazınca gui açılır, /logc yazınca chata gelir.

Başarılar.

Throttia

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben özel mesaj takip etme sandım, pardon.
Sana fikirler vereyim:
ileride bunun log.txt dosyasını yap.Yoksa sanırım reload/sk reload/restart atınca gidecek o loglar boşa.Ama log.txt'de gitmez.
Türkçe'leştir :p
projeyi sadece burada paylaşma skunity gibi sitelerdede paylaş, hem tanınırsın falan.Ama bence ilk geliştir ondan sonra paylaş.
gui sevmeyenler için, 2 taraflı yapabilirsin.yani şöyle: /logg nickname (oradaki g guinin kısaltması) yazınca gui açılır, /logc yazınca chata gelir.

Başarılar.
Bende öyle sanmıştım ilk başta fakat denediğimde fark ettim Skript'te oluşturulan değerler sunucu kapatıldığında gitmiyor, o dosya olayını da kesinlikle yapmayı düşünüyorum fakat sohbete yazdırma işi bana pek mantıklı gelmedi çünkü adamın 2000 mesajı varsa hepsinin okunması mümkün olmayacak fakat GUI yaparsam eğer sıradaki sayfaya geç gibi bir buton yaparım bu şekilde sınırsız miktarda mesaj kayıt edilebilir ve okunabilir ayrıca belli bir sayfa açma özelliği de eklemeyi düşünüyorum /log <player> <page> gibi.

Bu arada bir özellik daha eklemeyi düşünüyorum belirteyim buradan, örneğin sunucuda bir diyalog geçiyor ben "Selam" yazdım üç kişi de bana "Selam" dedi gibi daha sonra muhabbet ettik biraz çıktık sunucudan. Yetkili biri gelip bir komut yazarak bir zaman seçerek o zamandan kaç dakika sonrasına kadar diyalogların okunacağını seçecek sonra aynı o an sohbette gibi oyuncuların mesajlarını görecek bu yetkili kimse. Bildiğin o an ne olmuş sırasıyla okuyacak. Fikirlerinizi yorum olarak atmayı da unutmayın arkadaşlar teşekkürler.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bende öyle sanmıştım ilk başta fakat denediğimde fark ettim Skript'te oluşturulan değerler sunucu kapatıldığında gitmiyor, o dosya olayını da kesinlikle yapmayı düşünüyorum fakat sohbete yazdırma işi bana pek mantıklı gelmedi çünkü adamın 2000 mesajı varsa hepsinin okunması mümkün olmayacak fakat GUI yaparsam eğer sıradaki sayfaya geç gibi bir buton yaparım bu şekilde sınırsız miktarda mesaj kayıt edilebilir ve okunabilir ayrıca belli bir sayfa açma özelliği de eklemeyi düşünüyorum /log <player> <page> gibi.

Bu arada bir özellik daha eklemeyi düşünüyorum belirteyim buradan, örneğin sunucuda bir diyalog geçiyor ben "Selam" yazdım üç kişi de bana "Selam" dedi gibi daha sonra muhabbet ettik biraz çıktık sunucudan. Yetkili biri gelip bir komut yazarak bir zaman seçerek o zamandan kaç dakika sonrasına kadar diyalogların okunacağını seçecek sonra aynı o an sohbette gibi oyuncuların mesajlarını görecek bu yetkili kimse. Bildiğin o an ne olmuş sırasıyla okuyacak. Fikirlerinizi yorum olarak atmayı da unutmayın arkadaşlar teşekkürler.
Bak sayfa işi de çok mantıklı, dediğin konuda haklısın.Ama o da /logc <player> <sayfa> olabilir .D

O özellik çok iyi olur, twitch canlı yayın tekrarını izlerken canlı chat tekrarı gibi sanırım.

likecraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

eğerki izin verirsen geliştirebilirim dostum ?