YENI ACICAGIM SUNUCUYA PLUGINER ARIYORUM ÇOK IYI OLMALI PARA BILE VEREBILIRIM!

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben murat hemen konuya girmek istiyorum yeni açıcağım sunucuya ciddi anlamda her türden destek verebilecek pluginer arıyorum faction sunucusu olucak gerçekten çok ilerliyebileceğimizi düşünüyorum hemen forumu doldurup başvurunuzu yapın ileride ücret bile verebilirim.

AD:
SOYAD:

YAPTIĞIN PLUGINLERDEN BIR KAÇ RESIM:
NE TUR KODLAMALAR YAPIYORSUN:
GUNLUK NE KADAR SAAT KODLAYABILIRSIN:

KONU TASARIMI BANA AITTIR İYİ GÜNLER İYİ FORUMLAR !

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
AD: MUHAMMED
SOYAD: YILDIZ
YAPTIĞIN PLUGINLERDEN BIR KAÇ RESIM:

NE TUR KODLAMALAR YAPIYORSUN:HERŞEYİ AYARLARIM SÜRPRİZ SANDIK-OTOLAPİS SATMA-CHESTCOMMANDS-SKOR TABLOSU-ÇARPIŞAN ARABALAR
GUNLUK NE KADAR SAAT KODLAYABILIRSIN:3-6 SAAT

VE UNUTMAYIN BEN PARALI PLUGİNERİM VE PARALI ÇALIŞIRIM
ŞUANKİ VERDİKLERİM HİÇ BİRŞEY :/

sen sadece bana nasıl pl yükleniyor anlatsana :/
bu pluginler zaten hiçbir şey bana güzelleri lazım bu kodlama 20 dakikamı alır sadece.

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
Ben yardımcı olabilirim fakat örnnekler lazım duruma göre

sen sadece bana nasıl pl yükleniyor anlatsana :/
bu pluginler zaten hiçbir şey bana güzelleri lazım bu kodlama 20 dakikamı alır sadece.
şu bu kodlama 20 dakikamı alır anlatsana dedikten sonra plugin nasıl yükleniryor demen güldürdü :)

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Ben yardımcı olabilirim fakat örnnekler lazım duruma göre

şu bu kodlama 20 dakikamı alır anlatsana dedikten sonra plugin nasıl yükleniryor demen güldürdü :)

kodlama yapıyorum dostum plugin yüklemeyi bilmiyorum sadece hata verip duruyor ?

içindeki plleri silip yeni plyi yüklemiyormuyduk ?

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
bak sen farklı kodlamalar yapıyor olabilirsin veya hatalı kodlama yapabilirsin mesela skript kodlarsın başka plugin kodlarsın başka bu konuda dikkatli ol :/ ee

OrhunGkc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AD: Orhun
SOYAD: Gökçe
YAPTIĞIN PLUGINLERDEN BIR KAÇ RESIM: yok daha yeni başladım ama guzle yapaıyorum
NE TUR KODLAMALAR YAPIYORSUN:eeeee yapıyorum istediğini yaparım ama çok değil
GUNLUK NE KADAR SAAT KODLAYABILIRSIN:3-4
NOT:BEN PARA KARŞILIGI İŞ YAPMAM KB.

undead52

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
direk söylim eskiden oynuyordum oyunu eski tarz güzel server istiyorsan baslıyabiliriz her şey sıfırdan tamamen kendi elimle ayarlıyacağım 3 kisilik kadro ile her sey tamam yeterki bana makine ile gel :)

hesabımı actıgım tarihe bak daha 2012 mayısda baslamıstım herhalde :)

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar alımlar bitti kimseyi almak zorunda değilim sevgilim sağolsun çok iyi kodladı bitirdi gerek kalmadı kısaca çok teşekkürler katılanlar için.