Çok sıkılıyorum yardım :/

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Meyveli falan espiri yapacak sivri zekalı arkadaşlar kendilerini yormasın şimdiden güldük sağolun. Minecraft'tan artık eskisi kadar hoşlanmıyorum yaz tatili geldi ve neredeyse yapacak hiçbir şeyim yok. Gerek normal hayattan gerekse oyunlardan, dizi ve filmlerden, yerli yabancı youtube kanallarından tavsiyelerinizi bekliyorum. :)

Son düzenleme:

Smony

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Youtubers Life - Cs:Go - Football Manager 2016 - Knights Of Honnor.

Yani ben bunları önerdim ama sen oyun istiyorsan ne tarz istiyorsun belirtirsen daha iyi yardımcı olabailiriz.

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne tür oyunlardan hoşlanıyorsun? Oynarken zevk alıp bırakamayacağın? Sana o türden bolca en az 10 saatlik oyun bulabilirim. :D

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Awkward, 2BrokeGirls, GameofThrones, PrettyLittleLiars izle bunları komik/gizem/trajik zaman hızlı geçer.

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Youtubers Life - Cs:Go - Football Manager 2016 - Knights Of Honnor.

Yani ben bunları önerdim ama sen oyun istiyorsan ne tarz istiyorsun belirtirsen daha iyi yardımcı olabailiriz.
Ne tür oyunlardan hoşlanıyorsun? Oynarken zevk alıp bırakamayacağın? Sana o türden bolca en az 10 saatlik oyun bulabilirim. :D

Ne tür oyunlar sevdiğimi inan ben de bilmiyorum uzun soluklu oynadığım bütün oyunları alakasız yerlerden duydum ve birbirlerine benzemiyorlar. ps4 oyunlarından da the last of us türünden bildikleriniz varsa da güzel olur (Hikaye bazlı).Film veya dizide olur . Aslında siz yaparken eğlendiğiniz şeyleri de atsanız işime yarayabilir :)