Nerde o eski minecraft?

Fusen

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Nerde eski günler be.Olgun insanlarında minecraft oynadığı,minecraftın saçma updateler getirerek bozmadıgı günler nerde be.Özlüyorum,deliler gibi özlüyorum eski minecraftı.Ben minecraftı en son 1.7.2de oynadım,sonra saçma sapan updateler geldi at,tavşan falan filan.güzel tamam hoş ama,havasını bozdular.Minecraftı survival,factions falan filan için değil,sadece pixelmon moduyla oynuyorum artık.1.7.2den Sonra neler oldu,hangi eşyalar geldi hiçbir bilgim yok.bayrak falan gelmiş diyolar,kare olmayan bayrağı nabıyım...sizin düşünceleriniz neler? bence minecraft bozdu.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Aynen eskisi kadar güzel değil artık bende bıraktım oyunu eskiden yardımlaşma adalet eğlence vardı.:(

AhmetCanSARAC

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.2.4 müdür nedir ondan beri oynuyorum. İlk olarak kuzenimle oynamıştık ben demiştim böyle bir oyun var diye indirmişti o da. İyi bi bilgisayar istemiyo zaten fazla bi özelliği yoktu o aralar. 30-40 fps arası git-gel oynuyorduk. Maden falan filan sadeyde envanteri dememe gerek yok sanırım (creative). İnsan tabiiki özlüyor 1.8 den sonra suyu çıktı bana göre factionlarda suyunu çıkardı.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden? Şu "YOUTUBER" denen, çocukların izlemesine rağmen küfür eden, küçücük çocukların abi demesinden "ego" kasan kitledir cevap. En çok da şu "Pikachu" kapüşonlu herife gıcık oluyorum. Denk geldim; herif kaybedince ağlıyor, "ban" yedi mi; odasına kapanıyor. Bu gözler o kitlenin izleyicilerini gördü. Adam, "Açlık Oyunları (!)'nı" kaybedince çığlık atıyor."
Özetle:

Fare Düşmanı (Ya da onun gibi bir şeydi):
Oyunu yaydı.

Lehamam:
Oyunu "Multiplayer'a" çevirdi.

Süngerbot:
Oyuna çocukları doldurdu.

Pikachu kapüşonlu sayko, kendine "aga" diyen sayko, kısaltmalı sayko ve diğer 2 zibilyon kanal:
Oyunu oynanmaz hale soktular. Bunlar bunla da kalmadılar. YouTube'u da fethettiler. Artık "Yorumlar" kısmı; kare kafalı adam resimli, sevdiği yayıncıya en küçük eleştiri yapana küfrü basan kitleden geçilmez oldu.

BySnowman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden? Şu "YOUTUBER" denen, çocukların izlemesine rağmen küfür eden, küçücük çocukların abi demesinden "ego" kasan kitledir cevap. En çok da şu "Pikachu" kapüşonlu herife gıcık oluyorum. Denk geldim; herif kaybedince ağlıyor, "ban" yedi mi; odasına kapanıyor. Bu gözler o kitlenin izleyicilerini gördü. Adam, "Açlık Oyunları (!)'nı" kaybedince çığlık atıyor."
Özetle:

Oyunu yaydı.

Lehamam:

Süngerbot:

Pikachu kapüşonlu sayko, kendine "aga" diyen sayko, kısaltmalı sayko ve diğer 2 zibilyon kanal:
Oyunu oynanmaz hale soktular. Bunlar bunla da kalmadılar. YouTube'u da fethettiler. Artık "Yorumlar" kısmı; kare kafalı adam resimli, sevdiği yayıncıya en küçük eleştiri yapana küfrü basan kitleden geçilmez oldu.
Kesinlikle katılıyorum.

undead52

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Verin bana server yapayim kardesim para meselesi :) yok artık oyle bir server hic :/

ciddiyim böyle server yapmak istiyorum ama imkanım yok...

CollapseBL

建築倒塌
En iyi cevaplar
0
Özetle:

Oyunu yaydı.

Lehamam:

Süngerbot:

BotRG BotOyunda(süngerbot) BotlarınAgası...

@Bay ZZ
Harbiden SAYKO ya... :D

jelokebur

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adamlar daha ne yapsın minecraft sadece kısıtlanmış bir oyun degil mesela 1.7 den sonra hic birsey cikmasa hadi tamam 3 ay oynadın en fazla sonra canın sıkılıcak her şey aynı diye adamlar sıkılmayalım diye yapıyorlar bunları yenilikler olmasa hep aynı can sıkıntısı başlayacak bu konuyu can sıkıntısıyla yazdığınızı var sayıyorum...!