Detlaytın Hayali

detlayt

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Detlayt her zamanki gibi internette geziniyordu. Sıkılmıştı ve güzel hayallere daldı. Amerikaya gitsem ne güzel olur diye. Sonra detlayt Amerika biletlerine bakmaya girdi. Türk Hava Yollarının sitesine girip İstanbul-Newyork arası 3 kişilik uçuşların fiyatına baktı. Bir de ne görsün ;

Aman Tanrım dedi. Vergiler 3000 liraydı.
Herneyse sadede gelelim 3000 lira vergi mi olur ? Neden kesiyorlar bu kadar vergiyi ? Yoksa havayolu mu fazla para kazanmak için bu yönteme başvurmuş ?​

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu resmi bilet alınacak yere ver 3 tane biletini al düz mantık direk.
Biraz ağır oldu anlamakta güçlük çekebilirsin.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Bak şimdi. Benim Orda Juan isimli bir kuzenim var o Türkiye-Las Vegas arası tavuk ticareti yapıyor.
Seni onun gemisine kaçak bindirebilirim. Ama her şeyden önce Adana'ya git orda Özel Adana Hastesi'nin altında bir kara adam var. "Dürüm Kebab" kodu ile 100 tl ver. O da sana 1 çanta dolusu saat vericek. Ordan Samsun'a git ve Kuzenim Juan'la tanış benim selamımı söyle. Samsun'a amcamın oğlu Faruk'la gidebilirsin Tır şöförüdür o. Köpek taşımacılığı yapar Tır'la ama köpekler genelde ısırmaz merak etme. Samsun'a vardığında Tavukçu Juan(Huğan)'ı sor. Kime sorsan söyler yerini. Hafta sonları Türkiye'de oluyor. Selamımı söyledikten sonra ona bir hamsi ısmarla ve saatleri ona ver. Seni seve seve Las Vegas'a götürür. Ordan otostop çekerek New York'a varabilirsin. Kuzenim Juan'da New York'u çok sever ve seninle gelir. Cleveland'den uzak dur ama orda hindi ticaretçileri dolu ve zaten pekte iyi bir yer değil.
120 Liraya New York'tasın.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Havayolu harcını, Akaryakıt hatcını vb. vergi sanan masum forum mc türk üyeleri.
Hesabıma göre 2000 küsür lirası havayoluna gidiyor.

*Reklamlarda "2 bilete 1 bilet ÜCRETSÜZZ" diye bağırılsa bile bu harcı ödemek zorundasın.

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve detlayt forumu trolledikten sonra muradına ererek ayrılır...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Verdiğiniz vergilerin içinizi acıtması için böyle gözünüze sokmak gerekiyormuş demekki :/

Bulup oranları yazacaktım buraya da üşendim.