[1.8.x-1.7.x]PowerCraft.Batihost.com[=]Kafa düşürme[=]Timber[=]Ipeksi[=]KöylüTakas[=]daha fazlası

canpower00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
#################################
|| Server IP : PowerCraft.Batihost.com ||
|| Sürüm : 1.7.X 1.8X||
|| Kapasite : 40 SLOT - 3GB RAM||
||
||
her Gün Saat 14:00-19:00 Arası Telefonum Açık PM Atarak Isteyin Hemen Veririm ||

#################################

Hepinize merhabalar arkadaşlar, bizim amacımız sizlere güzel ve klasik güvenilir bir Survival keyfi verebilmek ve bu amacımızı yapmaya başladık bile. yapıyoruz, çabalıyoruz.Hile konusuna gelince, hile konusunda elimizden geldiğince hile kullanan kullanıcılarımızı sunucumuzudan yasaklıyoruz, buda bi' nevi hileleri azaltıyor.Asıl amacımız; Sizlere klasik Survival sunucuyu yaratabilmek ve sizlerin huzuruna çıkarabilmektir.

Sunucumuz Faction ve 1.7-1.8 üzerine kurulmuştur.
VIP sistemi hakkında bilgi almak için : /wapr vipbilgi yazarak öğrenebilirsiniz.
Claim atma hakkında yeterli bilginiz yok ise rehberlerimize sorabilirsiniz.
Claimde pvp Kapalıdır .:)
İpeksi dokunuş 1 kazma ile spawnerları kırıp alabilirsiniz.
Hile tespit edilen oyuncular hapise atılırlar devam etmeleri halinde banlanırlar.
Sunucuda saygısızlık yaparak küfür eden oyuncular hapise atılır ve mutelenirler.
Yetkililerden yetki,eşya,para istemek yasaktır. Rahatsız eden oyuncular mutelenecektir.
Sunucu kurallarına uyduğunuz takdirde herkeze iyi bir sunucu vericeksiniz.
Kaybolan itemlerinizden yetkililer sorumlu değildir.
Tpa tuzağı yasaklanmıştır.
Spawn bölgesine claim atan oyuncular cezalandırılacaktır.

Hırsızlık sistemi eklenicektir!
Takas eklenenicektir!
Oyuncularımızın istedikleri ve bizlerin uygun gördükleri sistemler eklenebilir!
Yeni sistemler geldiğinde konumuza eklenecek olan 'SİSTEMLER' kısmına bakabilirsiniz.
Burada Olmayanlar Eklenmiştir Teşekkürler Eklenenler Sunucu Bilgilerinde Yaziyor ...

Son düzenleme:

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hocam tabelalarla sağı solu karalamak yerine HD plugini ile hem daha güzel hem daha dikkat çekici yazılar oluşturabilirsin. Başarılar :şapka:

Hasancanmn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Servere 4 Kişi Başladık Yarım Saatden Fazla Süre Oynadık Emek Verdik. Boş Yere Ban Yedik...

canpower00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Servere 4 Kişi Başladık Yarım Saatden Fazla Süre Oynadık Emek Verdik. Boş Yere Ban Yedik...
emek verdiniz öylemi ? hocam gelmişsiniz bi plugin sıkıntımız var görüyorsunuz authme plugini benim adımdan girip kendinize kuruculuk adminlik veiroyrsunuz tamam bir şey demedim belli bile etmedim farketmediğim gamemode 1 vermiş olmanız kendinize onu zaten en son farkettim tam dedim authmeyi düzelttim siz fullemişsiniz kendinizi bide üstüne yalan söylüyorsunuz yarım saaten fazla verdiğiniz emek en fazla authme buguna olmuştur sizi en az 2 kere affetim yanımdaki kurucuyada bir şey çaktırmadım sıkıntı çıksın istemedim en sonunda banladım yeter artık dedim hocam 2 kere affetim sizi yetti hocam yani en sonunda Rigby diye biri kalmıştı onuda son anda banladım yoksa baktım 10 stack diamond block atıyordu onlarıda sildim :)

Hasancanmn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
emek verdiniz öylemi ? hocam gelmişsiniz bi plugin sıkıntımız var görüyorsunuz authme plugini benim adımdan girip kendinize kuruculuk adminlik veiroyrsunuz tamam bir şey demedim belli bile etmedim farketmediğim gamemode 1 vermiş olmanız kendinize onu zaten en son farkettim tam dedim authmeyi düzelttim siz fullemişsiniz kendinizi bide üstüne yalan söylüyorsunuz yarım saaten fazla verdiğiniz emek en fazla authme buguna olmuştur sizi en az 2 kere affetim yanımdaki kurucuyada bir şey çaktırmadım sıkıntı çıksın istemedim en sonunda banladım yeter artık dedim hocam 2 kere affetim sizi yetti hocam yani en sonunda Rigby diye biri kalmıştı onuda son anda banladım yoksa baktım 10 stack diamond block atıyordu onlarıda sildim :)
Tamam Aldık Diyelim Hiç Gördünmü Benim Hiç İtem Aldığımı vs. ? Aldığında Banlasaydın ? Kendin Göz Yummuşşun Hadi Diyelim Yandımdaki adam gamemode 1 vardı ve gamemode 1'le yakalandı Ben Neden Ban Yiyorum ? Ben afkdim . Baktığımda Ban Yemişiniz Yazıyorudu.

canpower00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamam Aldık Diyelim Hiç Gördünmü Benim Hiç İtem Aldığımı vs. ? Aldığında Banlasaydın ? Kendin Göz Yummuşşun Hadi Diyelim Yandımdaki adam gamemode 1 vardı ve gamemode 1'le yakalandı Ben Neden Ban Yiyorum ? Ben afkdim . Baktığımda Ban Yemişiniz Yazıyorudu.
senin gibilerden çok gördüm hocam benimde senin gibi arkadaşlarım vardı 5 senelik falan onlar nereye biz oraya aynı şekil onlar banlansa sende onlarla gidecektin ortak ceza oldu işte + gördüm item aldıgınızı loglardan her şey gözüküyor

Hasancanmn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
senin gibilerden çok gördüm hocam benimde senin gibi arkadaşlarım vardı 5 senelik falan onlar nereye biz oraya aynı şekil onlar banlansa sende onlarla gidecektin ortak ceza oldu işte + gördüm item aldıgınızı loglardan her şey gözüküyor
Tamam Hocam Uzatmayalım O Zaman.

Tonkop108

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hocam Alım Varmı Rehber Falan

Hocam benim bilgisayarda sıkıntı var hocam bana serverin sayısal ipini atarmısın diğer ipini yanı