Sunucum nitrado olursa peki ?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.giriyorsun kayıt ol > ardından şöyle bi sayfaya geliceksin xxxx kısmında ne yazıcak ise oraya yazıcaksın onu sonra uygunluğu kontrol et butonuna basıyorsun
![]()
ardından .tk yı seçiyorsun sana kalmış diğerlerinide seçebilirsin seçip öde ye basıyorsun üst kısımdan
![]()
sonra karşına şöyle bir ekran gelicek
![]()
Use dns ye tıklayıp şöyle bir kısım açılcak sonra Hostname kısmına üst tarafa play.serveradı.tk alt tarafada mc.serveradı.tk yazıcaksın ardından karşılarında IP Adress kısmına serverinin portsuz ip adresini yazıcaksın ve Continue ye tıklıcaksın en sonunda fiş tarzı bişe kesicek orda en altta koşulları kabul edip gerekli kısımları doldurup maximum 12 aylık ücretsiz .tk domaini alabilirsin.
Nitrado ne alaka onu anlamadım ?Sunucum nitrado olursa peki ?
Sunucuyu nitradodan aldık diyelim nasıl yapabilirimNitrado ne alaka onu anlamadım ?
Yine aynı değişen bir şey yok ? ip adresini yazıyorsun oraya.Sunucuyu nitradodan aldık diyelim nasıl yapabilirim
"sunucum nitrado olursa peki ?" güldümSunucum nitrado olursa peki ?
Aslında biraz anlamlı axitr aynı ip den 2 3 tane dağıtıyor haliyle axitrde bu .tk domainini alamıyoruz nitradoyuda böyle sanmış olabilir."sunucum nitrado olursa peki ?" güldüm![]()
Oda doğruda günümüzde axitr'den sunucu alan var mıydı genelde ordan sunucu alanlar survival oynamak için açar yada arkadaşları ile takılmak için ^^Aslında biraz anlamlı axitr aynı ip den 2 3 tane dağıtıyor haliyle axitrde bu .tk domainini alamıyoruz nitradoyuda böyle sanmış olabilir.
RewriteEngine On
ReWriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?play.eskiserverip\.com$ [NC]
ReWriteRule ^(.*)$ http://play.yeniserverip.com/$1 [R=301,L]