CollapseBL
建築倒塌
- En iyi cevaplar
- 0
Ben anladım .s.s yaz bakalım ferre sonra görsellere tıklaLütfen kelimelerinizi dikkatli seçiniz. Dediğiniz şeyi bazı kişiler anlayamayabilir. (Ben de anlamadım.)
Ben anladım .s.s yaz bakalım ferre sonra görsellere tıklaLütfen kelimelerinizi dikkatli seçiniz. Dediğiniz şeyi bazı kişiler anlayamayabilir. (Ben de anlamadım.)
Ya abi yapma şunuo anime insanın üzerinde çok garip etkileri var :
mesela ben animeyi bitirdikten sonra hep şu sahne aklıma geliyor geceleri ve hala geçmedi
![]()
Kirito'nun Asuna'dan küçük olduğu daha animenin başında belliydiçok fark yok ama olsun
Mesela sen bi zamanlar SAO yapmıştınKyoukai no kanata izle ._. (bknz: Profil resmim)
Sao kötüdür o etki bende de olmuştu.
Hatirlatma sunu bir ara bagimlisiydim ruyama giriyordu nefret ediyorum sundan. (Ama sarkilari guzel)Ya abi yapma şunu![]()
Mesela sen bi zamanlar SAO yapmıştınKirito ve Yui koymuştun sanırım.
Hatirlatma sunu bir ara bagimlisiydim ruyama giriyordu nefret ediyorum sundan. (Ama sarkilari guzel)
Teşekkürler Hitler.Çeşit çeşit kan vahşet ışid videoları gibi olmadık şeyleri izleyebilirsin
Çok güzel dizginliyor insanı
O çıktığını bahsettiğiniz şeyde Suzaku ve Lelouch görünüyor, ama bu olaylardan önce geçiyor orası*Japonya orjinal endding de ölmediğini görüyoruz.
Anime yapımcıları öldü diyor bazı yazarlar ölmedi.
İşte az önce bas ettiğim olayda dediğim gibi bazı animeler böyle kafa karıştırıcı oluyor.
3.sezon yerine başka anime çıktı orada sazuka ve cj var lelouch yok ve başka karakterin konu olan hikâyesi var.
İzle ozamanBunu gördüğümde anlamsızca bir kaç saat boyunca bakıyorum ve aklıma gelip duruyor. SAO izlemedim bile ._.
Senin gibi mi mesela ?Gece daha hoş şeyler düşün![]()
Düşünmeni tavsiye etmem. Uykunu felan kaçırırım.Senin gibi mi mesela ?
Olsun bana fotoğrafını at D:Düşünmeni tavsiye etmem. Uykunu felan kaçırırım.
>gerçeğe yakınanime gibi çizgi diziler yerine daha gerçeğe yakın diziler izlemen yararına olabilir. (game of thrones gibi)