RavineNetwork > Mimar,Pluginer Alımları BASLADI!

RavineNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
YENİ KONU : https://forum.gamer.com.tr/konu/ravinefactions-ravinenw-rehber-mimar-pluginer-alimi.337849/

Merhabalar , başlıktanda anlaşılacağı gibi RavineNW ekibine bir adet pluginer alımı yapılacaktır.

RavineNW ekibi 4 kişiden oluşmakta.
Sunucumuz ilk olarak factions olarak açılacak , daha sonrasında reklam verilip +50 onlineye ulaşılması ilk hedefimizdir.
İlk hedefimize ulaştıktan hemen sonra , websitesi satın alınıp " play.ravinenw.com " ip'sini kullanıma geçireceğiz ayrıca sitemizden kayıt olarak saldırılara karşı korumalı olacağız. Eğer serverimiz iyi yerlere ulaşır ise , sunucu türümüzü ; Hub'a döndüreceğiz.

Ekimibize Pluginer olarak katılmak için uygun olmanız gereken kriterler ;

Yaşınız +15 olmalı fakat bize hiçbir Allah'ın kulu ben +15 yaşındayım diyerek kandırmaya çalışmasın. Sesli görüşülecek ve zeka seviyesi ölçülecek. Örnek vermek gerekir ise serverimizde şımarık insanların yer almamasını istiyoruz.

Plugin , Script vs. hakkında bilginiz yüksek olmalı. Tüm plugin ve script işlerinden siz sorumlu olacaksınız.

Gelelim form'a ;

Adınız Soy adınız ;
Plugin - Script bilginiz ;
Neden Bizle çalışmak istiyorsunuz? ;
Türkçe seviyeniz ;
İletişim adresiniz ;

Alımlarımız'A Mimar alımıda eklenmiştir.Sunucumuzu 3 güne bitirecek profesyonel bir builder arıyoruz.+15 Olan arkadaşlarımız başvurularını atsın.

Gelelim Form'a ;

Adınız Soy adınız ;
Mimarinizden Resimler ;
Bizimle Neden Çalışmak İstiyorsunuz ;
Türkçe Seviyeniz ;
İletişim Adresleriniz ;
Önceden Çalışmış Olduğunuz Sunucular ;

Bu form'u doldurduktan sonra yorum olarak yazınız. Ö.M olarak gelen başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Sunucumuz daha açılmadı warplar ve spawn'ı tamamlıyoruz fakat pluginer eksiğimiz olduğu için ara verip alımımızı yapalım dedik.

Son düzenleme:

yusuf21184

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız Soy adınız ; Yusuf Taşkıran
Plugin - Script bilginiz ; %80
Neden Bizle çalışmak istiyorsunuz? ; Biliyorum ki sizle çalışırsam daha ilerlere gideceğimi ve RavineNW Ekibi Geliştirmek için elimden gelini yapcam.
Türkçe seviyeniz ; Türkçeyi önemsiyerek kullanacağım.
İletişim adresiniz ; Skype : yusuf21184

RavineNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız Soy adınız ; Yusuf Taşkıran
Plugin - Script bilginiz ; %80
Neden Bizle çalışmak istiyorsunuz? ; Biliyorum ki sizle çalışırsam daha ilerlere gideceğimi ve RavineNW Ekibi Geliştirmek için elimden gelini yapcam.
Türkçe seviyeniz ; Türkçeyi önemsiyerek kullanacağım.
İletişim adresiniz ; Skype : yusuf21184
Türkçeyi önemsiyerek kullanacağım demişsiniz ama elimden " gelini yapcam " gibisinden bir kelime dizisi kullanmışsınız neyse , skypeden ekledim bakalım.

undead52

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle bir insan arayıp böyle bir form yapmak senin öyle bir pluginciyi kacırman hiç görememen demek iyi günler :)

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Öyle bir insan arayıp böyle bir form yapmak senin öyle bir pluginciyi kacırman hiç görememen demek iyi günler :)

hocam ilk olarak dedigini 1 gram anlamadım şimdi öyle bir insan arıyorum böyle bir forum yapıyorum böyle bir plugininciyi kaçırmam hiç görmemem demekmiş bundan bişi anlamadım ilk olark iyice bi cümle olustur sonrada bize dürüstçe lafını toparlayıp anlat hadi bakalım :zopa:

ahse24

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız Soy adınız ; Ahmet Soydan
Plugin - Script bilginiz ;%100
Neden Bizle çalışmak istiyorsunuz? ; eylence amaclı
Türkçe seviyeniz ; %100 skyblock türkçe plgin paketi oluşturdum
İletişim adresini:skype:live:golemso

EpicWatch

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Türkçe seviyesi %100 demişsiniz ama "Neden Bizle çalışmak istiyorsunuz? ; eylence amaclı" anlamadım :p

YunusEmreGT

"Talk is cheap, show me the code."
En iyi cevaplar
2
Adınız Soy adınız ; Yunus Emre K******
Plugin - Script bilginiz ; Plugin-%93 , Script-%45
Neden Bizle çalışmak istiyorsunuz? ; Para İçin :)
Türkçe seviyeniz ; Plugin Türkçeleştirmek-%100 Bu Kısım Saçma Olmuş Java Kodlamayı Soraydın İyiydi
İletişim adresiniz ; Skype:kepenek991

Ücretli Ücretsiz Plugin Yapıyorum Ücretliler Çok Daha Kaliteli ve Ücretli Pluginlerden Oluşuyor Bİlginizle :)
Script Konusunda Pasifim Script İçin Bana Gelmeyin

RavineNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

dalga geçer gibi eylence amaclı ne alaka anlamadım türkçe seviyenize'de konuşma seviyeniz anlamında sordum plugin paketinin türkçeleşmesini değil ._.

Adınız Soy adınız ; Yunus Emre K******
Plugin - Script bilginiz ; Plugin-%93 , Script-%45
Neden Bizle çalışmak istiyorsunuz? ; Para İçin :)
Türkçe seviyeniz ; Plugin Türkçeleştirmek-%100 Bu Kısım Saçma Olmuş Java Kodlamayı Soraydın İyiydi
İletişim adresiniz ; Skype:kepenek991

Ücretli Ücretsiz Plugin Yapıyorum Ücretliler Çok Daha Kaliteli ve Ücretli Pluginlerden Oluşuyor Bİlginizle :)
Script Konusunda Pasifim Script İçin Bana Gelmeyin

Skype istek atıcam fakat biz tamamen Ücretsiz çalışmak istiyoruz eğer Ücretli çalışırım dersenin maleseft sizi sunucumuza alamayız.Lutfen Skype Adresimizi Ekleyin: ravine.network

ALIMLAR DEVAM EDİYOR !

P4prika

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız Soy adınız ; Serkan
Mimarinizden Resimler ; Moderator Olmak İstiyorum
Bizimle Neden Çalışmak İstiyorsunuz ; İyi Birisine Benziyosunuz.
Türkçe Seviyeniz ; %99 :D
İletişim Adresleriniz ; Yok
Önceden Çalışmış Olduğunuz Sunucular ; Çok 15-20 Tane

RavineNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız Soy adınız ; Serkan
Mimarinizden Resimler ; Moderator Olmak İstiyorum
Bizimle Neden Çalışmak İstiyorsunuz ; İyi Birisine Benziyosunuz.
Türkçe Seviyeniz ; %99 :D
İletişim Adresleriniz ; Yok
Önceden Çalışmış Olduğunuz Sunucular ; Çok 15-20 Tane

kesin 15 yaşından küçüksünüz ve gerçekten çok cıvık konuşuyosunuz.Sizi bu şartlarda alamam