MegaCrafter
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
İşsizlikten dolayı bir kasa programı yapmak istedim. Eğer geliştirmek isterseniz kodunu ben verebilirim. Bunun için konu altına veya bana özel mesaj olarak istemeniz yeterli.
Ayrıca bu program tamamı ile Intellij IDEA ve Java kullanılarak yapılmıştır.
AÇIKLAMA: Bu saniyeden sonra kasa programı ile ilgili bir geliştirme yapmayacağım. Düşündüğüm dikkati çekmedi ve zaten hiçbir fikrim de kalmadı.
Program Terkedildi!
Program artık geliştirilmeye devam etmeyeceği için programın kodlarını paylaşıyorum. Geliştirmek isterseniz geliştirebilirsiniz. İndiren herkesin paylaşma izni vardır.
Copyright © Telif Hakkı (Aslında yok)
Tüm hakları saklıdır (Değildir)
Ayrıca bu program tamamı ile Intellij IDEA ve Java kullanılarak yapılmıştır.
AÇIKLAMA: Bu saniyeden sonra kasa programı ile ilgili bir geliştirme yapmayacağım. Düşündüğüm dikkati çekmedi ve zaten hiçbir fikrim de kalmadı.
Program Terkedildi!
Program Notları:
Birinci Not: v2.3 Güncellemesi bazı hataları beraberinde getirebilir. Lütfen bulduğunuz hataları bildirin!
İkinci Not: v1.0 ve v1.1 Güncellemeleri ile gelen şifreyi değiştirme özelliği için artık otomatik ayarlanan bir şifre bulunmuyor. v2.5 Güncellemesi ile otomatik ayarlanan şifrenin yeniden eklenmesi planlanıyor.
Eklenen Yenilikler:
15.06.2016 / 11:33 / v2.4
+ Doğru şifre girildikten sonra artık bilgisayarda herhangi bir dosya açabiliyorsunuz. Bu açabildiğiniz dosyanın konumunu bildiğiniz sürece her zaman değiştirebilir ve ilk yazıştan sonra bir daha aynı konumu yazmazsınız.
+ Çok hızlı deneme yapıldığı zaman bazılarının sayılmaması hatası ortadan kaldırıldı.
15.06.2016 / 00:45 / v2.3
+ Şifrenin kaydedildiği dosya ile ilgili bir hata düzeltildi. Bu hatadan dolayı özür dileriz.
14.06.2016 / 19:29 / v2.3
+ MD5 Şifreleme Sistemine Geçildi.
+ Deneme Sınırı Bekletmesi eklendi. Deneme Sınırına ulaştığınızda 30 saniyelik bir geri sayım başlıyor. Bu geri sayım ne yazık ki sadece program açıkken ilerliyor. Programı kapatıp açtığınızda kaldığı yerden devam ediyor. Deneme Sınırı varken programın hiçbir özelliğini kullanamıyorsunuz.
+ Deneme Sınırı 5 denemede geliyordu ancak her program açılışında yeniden başlıyordu. Artık bu da kaydediliyor.
+ Kayıt dosyaları biraz daha güvenli hale getirildi.
+ Programda tuş kombinasyonları ile kapatmanın oluşturduğu hatanın önüne geçildi.
+ Küçük bir yardım tuşu eklendi. Klavyenizde H tuşu ile erişebilirsiniz. Şimdilik bir işlevi yok.
14.06.2016 / 00:20 / v2.1
+ Şifreleme yöntemi değiştirildi
+ Program .exe dosyasına dönüştürüldü.
13.06.2016 / 22:15 / v2.0
+ Program artık şifrenizi kayıt altına alıyor. Bunun için bir .txt dosyası kullanılıyor
+ Kaydedilen şifrenin depolandığı .txt dosyası için küçük bir şifreleme bulunuyor.
+ Bazı hatalar düzenlendi.
13.06.2016 / 18:02 / v1.5
+ Bütün tuşlara klavye alternatifi eklendi. Klavye tuşları şunlar:
Numaralı tuşlar üstlerinde yazan klavye tuşlarını alıyor. (Numpad ve Normal Sayı tuşları geçerli)
Sil tuşu için "Eksi" tuşu kullanılıyor. (Numpad'de geçerli değil)
Tekrar tuşu için "Nokta" tuşu kullanılıyor. (Numpad'de geçerli değil)
Aç tuşu için "Enter" tuşu kullanılıyor. (Numpad'de geçerli değil)
Şifreyi Değiştir tuşu için "Insert" tuşu kullanılıyor. (Numpad'de geçerli değil)
13.06.2016 / 15:50 / v1.2
+ Program üzerinde renk dekorasyonu yapıldı.
+ "Aç" tuşu ile ilgili bazı hatalar düzenlendi.
12.06.2016 / 18:35 / v1.1
+ "Şifre Olarak Ayarla" tuşu "Şifreyi Değiştir" tuşu olarak değiştirildi. Artık şifreyi değiştirmek için eski şifrenizi girmeniz gerekiyor. Program ilk açıldığında "Şifre Değiştirme Modu" otomatik olarak aktif oluyor. Şifreyi ilk değiştirmeden sonra artık her değişmede eski şifreyi girmeniz gerekecek.
12.06.2016 / 18:00 / v1.0
+ Kasaya yazdığınız şifreyi "Şifre olarak ayarla" tuşu ile şifre yapabiliyorsunuz.
+ "En fazla 4 karakter" limiti ortadan kalktı. Artık 100 karaktere kadar yazabilirsiniz.
(İstesem 9223372036854775807 bile yapabilirdim limiti. Ama bu sayı büyüdükçe programın boyutu büyüyor.)
Eklenecekler:
+ Şifreyi değiştirme (v1.0 Güncellemesi ile eklendi)
+ Şifreyi değiştirmek için eski şifre gerekmesi (v1.1 Güncellemesi ile eklendi)
+ Hafif bir dekorasyon (v1.2 Güncellemesi ile eklendi)
+ Klavye sistemi (v1.5 Güncellemesi ile eklendi)
+ Şifreyi kaydetme (v2.0 Güncellemesi ile eklendi)
+ Şifreyi kaydetmeyi güvenli hale getirme (v2.0 Güncellemesi ile eklendi)
+ Güvenliği güçlendirme (v2.1 Güncellemesi ile eklendi)
+ Deneme Sınırı'na zamanlayıcı ekleme (v2.3 Güncellemesi ile eklendi)
+ Kasa için bir yardım sekmesi (v2.3 Güncellemesi ile eklendi) (İşlevi yok)
+ Doğru şifre girildikten sonra olacak olayların manuel olması (v2.4 Güncellemesi ile eklendi) (Sadece Dosya Açma)
+ Daha iyi bir dekorasyon
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
NOT: Virustotal, programda HEUR/QVM41.1.0000.Malware.Gen adlı bir tehdit buluyor. Bunun sebebi programın kayıt dosyaları oluşturması, .exe dosyasına dönüşmesi gibi şeyler olabilirmiş sanırım.
Tamamen İŞSİZLİK amaçlı yapılmıştır. Başınıza gelecek felaketlerden MegaCrafter Ltd. Şti. sorumlu değildir.
(Merak etmeyin. Bir felaket yok. Sadece kasa programı.)
(Merak etmeyin. Bir felaket yok. Sadece kasa programı.)
Bulduğunuz hataları bildirmeniz önemle rica olunur.
Program artık geliştirilmeye devam etmeyeceği için programın kodlarını paylaşıyorum. Geliştirmek isterseniz geliştirebilirsiniz. İndiren herkesin paylaşma izni vardır.
Copyright © Telif Hakkı (Aslında yok)
Tüm hakları saklıdır (Değildir)
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: