Kim bu Mübarek ?

Onikiasd yi tanıyormusun ?

• Evet

Kullanılan: 3 15.8%
  • Hayır

Kullanılan: 14 73.7%
  • Duymuştum bir ara

Kullanılan: 2 10.5%

• Kullanılan toplam oy
    19

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar @MhaWTHoR ile girdiğimiz küçük çaplı tartışmada sonucu böyle bir konu açma gereksinimi duydum.
Konu şu Bu mübareği kaç kişi tanıyor ?
evet forumda epeydir buluunuyorum paylaşım yapıyorum yorumlarınızı okuyorum sizin gibiyim fakat
beni duymayan ve tanımayan var mı ? onu görmek istedim eğer beni tanımıyorsanız buyrun gelin yoruma tanışalım ?
Kendimi özet geçecek olursam
16 yaşında bekar sivilceli minnak bi ergenim fakat düşünce yapım beni diğerlerinden farklı kılıyor
Şu anda ReborneRPG projesi için resource pack düzenliyorum @Hiracles
Minecraftı Orjinal kullanıyorum oyuna girerken Onikiasd ismini ve Şu görünümü kullanıyorum.
--

3d Resource pack ilgi alanım (en azından şimdilik)
Bilgisayarda fütursuzca vakit harcıyorum.
Üşengeçlik benim ilgi alanım
FPS oyunlarda iyi olduğumu düşünüyorum
Anime hastasısıyım
Benim hakkımda bilmek istediklerinizi merak ediyor ve bekliyorum.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bir ara forumda seni çok görüyordum ama tanımıyordum kendini tanıtman iyi olmuş ._.

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sen adamsın mesut, ve işinde cidden iyi bir adamsın Türkiye de sayılı Resource pack işinde adamlar ve sen onların içinde cidden iyisin, yukarıda bir kaç kötü yorum gördüm sallama boşver seni tanıyan bilir zaten senin nasıl bir adam olduuğunu :)

sen kimsin sinnek

*rebörne hiç açılmayacaq
reborne nin açılması seni niye ilgilendiriyor eren ?

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
sen adamsın mesut, ve işinde cidden iyi bir adamsın Türkiye de sayılı Resource pack işinde adamlar ve sen onların içinde cidden iyisin, yukarıda bir kaç kötü yorum gördüm sallama boşver seni tanıyan bilir zaten senin nasıl bir adam olduuğunu :)

reborne nin açılması seni niye ilgilendiriyor eren ?
Çünkü birkaç kez çok uzun süre bekledim ve her seferinde açılmadı yada 1-2 gün açık durdu.