Çok garip takıntım var beyler buyrun --->

AtaAksoyy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba beyler benim çok garip bi takıntım var bunu söylemeden edemicem ben eve bir şey söylediğimde ve geldiğinde (yani kapı çaldığında) kapıya bıçakla giderim bıçağı hemen alabileceğim biyere sokarım ör: cep yani ne olur ne olmaz adam eve dalar taciz eder vs beyler bu takıntıdan nası kurtulurum yardım edin!

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında yaptığın doğru bir şey. Ama fazla önlem alıyorsun. Aynı temizlik hastaları gibi. Temizlik iyidir, ama günde 5 şişe deterjan alacak kadar da değildir. Senin bu yaptığının sana ne zararı olabilir ki? Belki gün gelir böyle bir takıntın olduğu için şükredersin. (Allah göstermesin) Biliyoruz ülkemizin halini. Kedilere bile tecavüz eden var. Yani sen yaptığının kötü bir şey olduğunu düşünme. Eğer sana bir şeyde engel olmuyorsa hiç bırakmasan daha iyi olur :)

Ama her şekilde bıçak kötü bir yöntem. Çünkü bıçakla adamı öldürürsen ve başka da gören yoksa işin bitmiş demektir. Polis geldiği anda hapiste geçirirsin hayatının kalanını. Adamı öldürmeyecek sakin bir şey yaparsan işine çok yarar.

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Aslında yaptığın doğru bir şey. Ama fazla önlem alıyorsun. Aynı temizlik hastaları gibi. Temizlik iyidir, ama günde 5 şişe deterjan alacak kadar da değildir. Senin bu yaptığının sana ne zararı olabilir ki? Belki gün gelir böyle bir takıntın olduğu için şükredersin. (Allah göstermesin) Biliyoruz ülkemizin halini. Kedilere bile tecavüz eden var. Yani sen yaptığının kötü bir şey olduğunu düşünme. Eğer sana bir şeyde engel olmuyorsa hiç bırakmasan daha iyi olur :)

Ama her şekilde bıçak kötü bir yöntem. Çünkü bıçakla adamı öldürürsen ve başka da gören yoksa işin bitmiş demektir. Polis geldiği anda hapiste geçirirsin hayatının kalanını. Adamı öldürmeyecek sakin bir şey yaparsan işine çok yarar.
TRT Belgesel - Temizlik Hastaları, sende izliyorsun biliyorum :)

Bıçakçı dostuma gelince,savunma sporlarını öğrenmek sana büyük ölçüde özgüven kazandıracaktır.Babanla konuşursan ve durumunuz varsa Karate,Box yada Kick Box'a gidebilirsin.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Garip bi takıntı. Dikkat et cebine fln sokarken bacağına saplanmasın. Öncelikle kapı deliğinden bakmayı dene. Sonra ikna olmadıysan kapı zincirini (artık hemen hemen her evde var) tak ve aradan bak. Yada sesli iletişim kur kapı ardından. Yada seninle iyi iletişim kurabilecek birine anlat derdini. Gerçek de konuşmak daha faydalıdır
Kedilere bile tecavüz eden var.
.
Bizim burda ineğe .....
TRT Belgesel - Temizlik Hastaları, sende izliyorsun biliyorum :)
Bende izleyip halime şükrediyorum :D

Son düzenleme:

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlışlıkla elinden kaçırıp saplamayacığana eminsen, yanında taşımanda sorun yok. Sadece dikkatli ol.

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
onun yerine silah al? hem kapıya gelen korkudan kaçar hem de para vermezsin :yıkıl: