Project SuperHuman Serveri Açsammı ?

markakeko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar project superhuman modlu server açsam şehir maplı bole herkes savaşsa siz gelirmisiniz ve tutarmı ?
1.7.10 olur ve pluginlerde olur yani

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Güzel olur fakat tutar mı bilmiyorum. Az ama kaliteli bir kitle bana yeter diyorsan aç.
Bir de, konuyu sadece bir kez aç kardeşim.

markakeko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hmm kardeş örneğin sen gelirmisin ve sistemi şöle düşündüm bi yerden yada kit olarak alcan adam öldürdükçe levelin artcak belli levelde bit kahraman yükselcek

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
hmm kardeş örneğin sen gelirmisin ve sistemi şöle düşündüm bi yerden yada kit olarak alcan adam öldürdükçe levelin artcak belli levelde bit kahraman yükselcek
Susturulmuşsun geçmiş olsun.
Mantıklı bir sistem ama kimse kimseye fazla üstün olmamalı.

Prototp

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam sunucu fikrin güzel. Ancak performans olarak modlu sunucu normale göre çok daha fazla kaynak harcar. Ayrıca bu mod paketini insanlara yükletme konusunda da sıkıntı yaşayabilirsin. Modlu sunucunu stabil hale getirebilirsen eğer o durumdan sonra oyuncu sıkıntın olmaz. Mesela bizim modlu sunucumuz da şuanda 20+ online alıyoruz gün boyu, daha açılalı bir hafta olmamış bir sunucu için, heleki iki aşamalı kayıt sistemi kullanan bir sunucu için gerçekten iyi oyuncu sayısına ulaştık. Sana tavsiyem böyle bir modlu sunucu aç ancak iyi hazırlanarak aç yoksa iki gün sonra çok sıkıntı çekersin erkenden kapatmak zorunda kalabilirsin. İyi günler

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teknik ve fantastik modlu bir sunucu olsa kesin gelirim ama Project Superhuman...
Belki.

markakeko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hmm sizce böle bir sunucu için kaç gb ram gerekir ? lag olmaması için