SoN Surum/Survival Rehber alımı

Cengizhand

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucumuzda Rehber alımı vardır. İlk başta Deneme Rehber olacaksınız daha sonra davranışlarınıza göre yükseleceksiniz. (BaşRehber>UstaRehber>Rehber>DenemeRehber)
Yetkili olmak için bu formu doldurmalısınız: ("*" işareti olan kısımlar şarttır.)
*Adın:
Soyadın:
*Nickin:
Yaşın:
*Tecrüben % veya ‰ olarak:
*Oyuncular ile aran:
*Çalıştığın sunucular:

Eğer ki formu doldurmadan gelip yetki isterseniz. Yanıtımız:
Lütfen formu doldurun.
IP: sonsurum.nitrado.net
Sunucu Sürümü: 1.10

NOT: BaşRehber olabilmeniz için bilgi olmanız lazım ve size güvenebilmeliyiz. Çünkü BaşRehber üst düzey bir yetkilidir. (whitelist açabilir, uçabilir...)
DİPNOT: Mimar, Moderator, Admin, Skripter, Pluginer, Kurucu alımı yoktur.

YunusEmrKY

Tost mu o ?
En iyi cevaplar
0
*Adın:Emre
Soyadın:Kaya
*Nickin:YunusEmre03
Yaşın:11 (bence sorun olmaz sonuçta yaşta değil başta)
*Tecrüben % veya ‰ olarak: %100+ (hep server kurdum birazda Rehber takılayım dedim)
*Oyuncular ile aran: Çok iyi
*Çalıştığın sunucular: say say bitmez ama hatırladıklarım : RealCraft,ImkansizCraft,MutlulukCraft,DeepSkyBlock,xNexaPvP,SaladinPvP,SaladinCraft,AnkaraCraft,TeknoMC,MagCraft,AnkaraPvP,HubTheTurkey,FetihCraft,BaskentCraft,TayfaCraft

TheHugoks

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
*Adın:Emircan
Soyadın:Kurtulmaz
*Nickin: Skytouls
Yaşın:17
*Tecrüben % veya ‰ olarak: bu yüzde olayını anlamıorum ama söyle diyeyim %99.99
*Oyuncular ile aran: İyidir
*Çalıştığın sunucular:
1Yılı askın bir süre sonoyuncuda görev yapdim daha sonra legendde 1 ay calıstım 2 yıl kendi serverimi idare ettim 2 ay Provanasta Yetkiliydim 6 Yıllık Bir Kariyerim Mevcut

YunusEmrKY

Tost mu o ?
En iyi cevaplar
0
*Çalıştığın sunucular:
1Yılı askın bir süre sonoyuncuda görev yapdim daha sonra legendde 1 ay calıstım 2 yıl kendi serverimi idare ettim 2 ay Provanasta Yetkiliydim 6 Yıllık Bir Kariyerim Mevcut
Minecraft 2009 da Kuruldu ve MultiPlayer 2011'de çıktı Sen nasıl 6 yıllık Multiplayer Kariyerin oluyor ? (MC türkiyeye 2011 de çıktı)

Cengizhand

Marangoz
En iyi cevaplar
0
*Çalıştığın sunucular:
Sanki biraz abartmışsınız. Yetki için yalan söylemeye gerek biz zaten test edeceğimiz için...

TheHugoks

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Multipalyer Kariyerim deil zaten alphadan beri oynuorum mc yi onu belirtmek istemistim nese almıyacaksanız sorun olmaz iyi forumlar

Sanki biraz abartmışsınız. Yetki için yalan söylemeye gerek biz zaten test edeceğimiz için...
Tamam senini düsüncen bu zorlamaya gerek yok ya anlarsın yada susarsın canım kardesim yorum yapmadan önce yasın kadar konus ne dersin ?

Cengizhand

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Multipalyer Kariyerim deil zaten alphadan beri oynuorum mc yi onu belirtmek istemistim nese almıyacaksanız sorun olmaz iyi forumlar

Tamam senini düsüncen bu zorlamaya gerek yok ya anlarsın yada susarsın canım kardesim yorum yapmadan önce yasın kadar konus ne dersin ?
Ben ona değil çalıştığın sunuculara dedim.

TheHugoks

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben ona değil çalıştığın sunuculara dedim.
Ha simdi neden cıktıgımıda söyleiyim son oyuncu yeni launcher cıkardı ordan o yüzden ayrıldım legendde adminle aramda kötü seyler oldu provanasta rehberlik yapdim sorna server bakıma girdi bıraktım ve dahala inanmıorsan sözüm yok sana

KancaZzZ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
*Adın:Enes
Soyadın demirci
*Nickin:ggTCgg
Yaşın:16
*Tecrüben % veya ‰ olarak:%/80
*Oyuncular ile aran:mükemmeldir daha önceki serverde benimle çok oyuncu arkadaş oldular
*Çalıştığın sunucular osmanlmc,king of mc