ELYSIUMNETWORK YETKILI ALIMLARI

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ELYSIUM NETWORK
Türkiye'nin En Büyük FACTION Sunucusu

Merhaba Değerli Forum Üyeleri Bugün Elysium-Network Sunucusuna Yetkili Alımı Yapacağız İlk Başta Belirli Şartlarımız Var Ardından Başvurmak İstediğiniz Bölümün Formunu Doldurarak Özel Mesaj Yolu İle Veya Yorum Olarak Atabilirsiniz

ŞARTLARIMIZ
Sunucuda Yetkili Olabilmek İçin Lütfen Aşağıdaki Şartları Karşıladığınızdan Emin Olunuz Ardından Başvuru Yapınız

-Saygılı Olmalısınız
-Premiuma Sahip Olmalısınız
-Toplantıları Önemli Neden Harici Ertelemeyeceksiniz
-Skype Kullanacaksınız

ASISTAN
Asistan Rehber Gibi Oyunculara Yardım Etmek İle Sorumlu Rütbedir Amacı Küfür Engelleyip Oyunculara Yardım Etmektir

-Adınız*:
-Soyadınız*:
-Kullanıcı Adınız*:
-Tecrübeleriniz*:
-TS3 Bilginiz*:
-Neden Biz*:
-Biraz Kendinizden Bahsedin*:

TASARIMCI
İstediğimiz Tasarımları Yapabilecek Profosyonel Grafiker Amacı Sunucunun Tasarım İhtiyaçlarını Hazırlamaktır

-Adınız*:
-Soyadınız*:
Kullanıcı Adınız*:
Örnek 3 Tasarımınız*:
Kullandığınız PS Programı*:
Cinema4D Bilginiz:
Neden Biz*:
Biraz Kendinizden Bahsedin*:

MIMAR
Spawn Warplar Vs. Gibi Haritaları Hazırlayabilecek Profosyonel Mimar Görevi İstediğimiz Haritaları Yapmaktır

-Adınız*:
-Soyadınız*:
Kullanıcı Adınız*:
Tecrübeleriniz*:
Örnek 3 Yapınız*:
Neden Biz*:
Biraz Kendinizden Bahsedin*:

KADROMUZ
şu an Sunucudaki Kadro Durumumuz Aşağıdadır Dolu Olup Olmadığını Aşağıdan Öğrenenilirsiniz :)

KURUCU(2/2)
-YASIRUS(@YasirUS)
-DANTERO(@Dantero)

ADMIN(1/1)

-Nataldo(@notaldo)

DEVOLOPER(1/1)

-TheLegendArt(@>>TheLegend<<)

ASISTAN(1/2)
-Yiğit(@FearlessShadowTR)

TASARIMCI(0/1)
-ACIL ARANIYOR

IYI GUNLER

Son düzenleme:

DarkTroopers

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız*:Burak
-Soyadınız*:vermek istemiyorum
-Kullanıcı Adınız*:BurakOzyer17
-Tecrübeleriniz*:2 kez kendi sunuci kurdum ve 2 yılı aşkın bir suredir sunucularda üst duzey yetkili olarak gorev yaptim
-TS3 Bilginiz*:Ts3 ü fazla kullanmiyorum
-Neden Biz*:Dogru soylemek gerekirse sizi tanimiyoru. Suan bosta oldugum 8cin basvurdum

K4sap

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben olurum kardeş

ASISTAN
Asistan Rehber Gibi Oyunculara Yardım Etmek İle Sorumlu Rütbedir Amacı Küfür Engelleyip Oyunculara Yardım Etmektir

-Adınız*:DOĞUKAN
-Soyadınız*:DEMİRCİ
-Kullanıcı Adınız*: WRENCHİNGDODO
-Tecrübeleriniz*:FACİTONS SKYBLOCK SERVERLERİNDE REHBER OLDUM
-TS3 Bilginiz*:KULLANMIYORUM SKYPE KULLANIYORUM
-Neden Biz*: OBUR SERVERLER ARKAMDAN BIÇAKLADILAR
-Biraz Kendinizden Bahsedin*: SERVERE GELİNCE KENDİMİ DAHA İYİ TANITICAGIMI DÜŞÜNÜYORUM
not: ts3 yükleyebilirim duruma göre ve server ip alabilir miyim

OrhunGkc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız * : Orhun
-Soyadınız*: Gökçe
Kullanıcı Adınız*: OrhunRG
Tecrübeleriniz*: çok hemde çok
Örnek 3 Yapı
nız*:

Neden Biz*: EE sizin çok guzel bir server oldugunuzu duşunuyorum :D
Biraz Kendinizden Bahsedin*: Adım Orhun Soyadım Gökçe İstanbulda dopdum yaş 14

WheeZeTR

Live together, die alone.
En iyi cevaplar
0
Örnek 3 Yapı
nız*:

.

Son düzenleme:

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
MIMAR
Spawn Warplar Vs. Gibi Haritaları Hazırlayabilecek Profosyonel Mimar Görevi İstediğimiz Haritaları Yapmaktır

-Adınız*: Murat
-Soyadınız*: Bircandan
Kullanıcı Adınız*: Rcleader
Tecrübeleriniz*: 3 Hub sunucu açmış bulunmaktayım.Şuandada Faction Projesinde Yer Alıyorum, ilerki senelerde gelişirsem kendi sunucumu açmayı planlıyorum.
Örnek 3 Yapınız*: Fotoğrafları Özel İletişim Yoluyla Atmak İstiyorum.Çünkü Forumda Çoğu Kişi Benim Yapım Diye Çalıyor, ve Ben Bunu İstemiyorum.
Neden Biz*: Sizinle iyi yerlere geleceğimizden kararlıyım.Konu tasarımınızdan ve türkçenizi iyi kullanmanızdan iyi bir kadro olacağını düşündüm.
Biraz Kendinizden Bahsedin*: Ben murat yaşım 18 şuanda Antalya'da bulunmaktayım.Ailem ile birlikte normalde ABD'de yaşıyorduk fakat bazı ailevi sorunlardan dolayı türkiye'ye dönmeye karar verdim.Burada çalışarak kendi geçimimi sağlamak istiyorum.Oyun hayatima gelirsek birçok sunucuda yer aldım kendi projelerimi açmışlığımda olmuştur.Mesela DEATH adlı projemde 1 ay boyunca çalışmıştık.Neredeyse şaheser bir görüntü ortaya çıkmıştı.Pluginler ile birlikte gerçekten güzel bir kazanç sağlamıştık.

DIPNOT; Sunucu ileriki zamanlarda (geliştiğinde) aylık en az 20 TL'den maaş alırsak gerçekten çok güzel olabilir.Çünki şuana kadar çalıştığım bütün sunucular 35 40 liradan aşağıya maaş vermiyorlardı fakat vermesenizde olur paraya göre daha çok çalışıyorum.

Skype yollarından benimle iletişim kurabilirsiniz.

ILETISIM :
E Mail; [email protected]
Skype; Murat.Bircandan

Başarılar :şapka:

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız*:Burak
-Soyadınız*:vermek istemiyorum
-Kullanıcı Adınız*:BurakOzyer17
-Tecrübeleriniz*:2 kez kendi sunuci kurdum ve 2 yılı aşkın bir suredir sunucularda üst duzey yetkili olarak gorev yaptim
-TS3 Bilginiz*:Ts3 ü fazla kullanmiyorum
-Neden Biz*:Dogru soylemek gerekirse sizi tanimiyoru. Suan bosta oldugum 8cin basvurdum
Reddedildiniz
ben olurum kardeş

ASISTAN

-Adınız*:DOĞUKAN
-Soyadınız*:DEMİRCİ
-Kullanıcı Adınız*: WRENCHİNGDODO
-Tecrübeleriniz*:FACİTONS SKYBLOCK SERVERLERİNDE REHBER OLDUM
-TS3 Bilginiz*:KULLANMIYORUM SKYPE KULLANIYORUM
-Neden Biz*: OBUR SERVERLER ARKAMDAN BIÇAKLADILAR
-Biraz Kendinizden Bahsedin*: SERVERE GELİNCE KENDİMİ DAHA İYİ TANITICAGIMI DÜŞÜNÜYORUM
not: ts3 yükleyebilirim duruma göre ve server ip alabilir miyim
Reddedildiniz
-Adınız*: Burak
-Soyadınız*: Özyamanol
Kullanıcı Adınız*: KrennFTW
Tecrübeleriniz*: Buildde %90 Komut %95
Örnek 3 Yapınız*: Skypeden atarım
Neden Biz*: Güzel bir servere benziyor ve profosyenellerle çalışmayı severim.
Biraz Kendinizden Bahsedin*: Biraz alıngan ancak neşeli biriyim :)

Özel Mesaj Yoluyla Yapılarınızı Atınız
Örnek 3 Yapı
nız*:

Reddedildiniz
MIMAR

-Adınız*: Murat
-Soyadınız*: Bircandan
Kullanıcı Adınız*: Rcleader
Tecrübeleriniz*: 3 Hub sunucu açmış bulunmaktayım.Şuandada Faction Projesinde Yer Alıyorum, ilerki senelerde gelişirsem kendi sunucumu açmayı planlıyorum.
Örnek 3 Yapınız*: Fotoğrafları Özel İletişim Yoluyla Atmak İstiyorum.Çünkü Forumda Çoğu Kişi Benim Yapım Diye Çalıyor, ve Ben Bunu İstemiyorum.
Neden Biz*: Sizinle iyi yerlere geleceğimizden kararlıyım.Konu tasarımınızdan ve türkçenizi iyi kullanmanızdan iyi bir kadro olacağını düşündüm.
Biraz Kendinizden Bahsedin*: Ben murat yaşım 18 şuanda Antalya'da bulunmaktayım.Ailem ile birlikte normalde ABD'de yaşıyorduk fakat bazı ailevi sorunlardan dolayı türkiye'ye dönmeye karar verdim.Burada çalışarak kendi geçimimi sağlamak istiyorum.Oyun hayatima gelirsek birçok sunucuda yer aldım kendi projelerimi açmışlığımda olmuştur.Mesela DEATH adlı projemde 1 ay boyunca çalışmıştık.Neredeyse şaheser bir görüntü ortaya çıkmıştı.Pluginler ile birlikte gerçekten güzel bir kazanç sağlamıştık.

DIPNOT; Sunucu ileriki zamanlarda (geliştiğinde) aylık en az 20 TL'den maaş alırsak gerçekten çok güzel olabilir.Çünki şuana kadar çalıştığım bütün sunucular 35 40 liradan aşağıya maaş vermiyorlardı fakat vermesenizde olur paraya göre daha çok çalışıyorum.

Skype yollarından benimle iletişim kurabilirsiniz.

ILETISIM :
E Mail; [email protected]
Skype; Murat.Bircandan

Başarılar :şapka:
Özel Mesaj Yoluyla Resimleri İletiniz

EpicWatch

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ASISTAN

-Adınız*: Berk
-Soyadınız*: Yılmaz
-Kullanıcı Adınız*: iBerke
-Tecrübeleriniz*: birçok serverde Pluginerlik yaptım ancak ensonunkinde moderatörlük yapıp bıraktım.
-TS3 Bilginiz*: birçok teamspeak3 serveri açmış bulunmaktayım.Oyüzden bilgim var.
-Neden Biz*: Serverinizi birlikte güzelleştiriceğimize inanıyorum.
-Biraz Kendinizden Bahsedin*: 5 yıldır minecraft oyuncusuyum.Bukkit/Skript/Java bilgim vardır.17 yaşındayım.

Düzenlendi.

Son düzenleme:

MetinOİD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ASISTAN

AD:Metin
Soyad:Erdoğan
kullanıcı adınız:XxDronexX
Tecrübeleriniz:Birçok serverde rehber oldum ve benden çok memnundular onalara 40 yıllık arkadaş gibi davrandım
TS3 Bilginiz: TS3 kullanmıyorum skype xxdronexx61
neden biz: çünkü siz daha iyi ve daha titizsiniz bence bu kadarı en iyisi
Biraz kendinizden bahsedin: minecraftı 5 yıldırlı oynuyorum iyi bir mod kullanıcısıyım 14 yaşındayım
ASİSTAN OLABİLİRİM ama sadece premiumum yok

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ASISTAN

AD:Metin
Soyad:Erdoğan
kullanıcı adınız:XxDronexX
Tecrübeleriniz:Birçok serverde rehber oldum ve benden çok memnundular onalara 40 yıllık arkadaş gibi davrandım
TS3 Bilginiz: TS3 kullanmıyorum skype xxdronexx61
neden biz: çünkü siz daha iyi ve daha titizsiniz bence bu kadarı en iyisi
Biraz kendinizden bahsedin: minecraftı 5 yıldırlı oynuyorum iyi bir mod kullanıcısıyım 14 yaşındayım
ASİSTAN OLABİLİRİM ama sadece premiumum yok
Premium Zorunludur Reddedildiniz

Dragonsite

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MIMAR

-Adınız*:Burak
-Soyadınız*:*******
Kullanıcı Adınız*:xShadowBurak
Tecrübeleriniz*:spawn,market ve birçok warp yapabilirim
Örnek 3 Yapınız*:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Neden Biz*:sizi saygılı bir sunucu olarak gördüm
Biraz Kendinizden Bahsedin*:ben burak 16 yaşındayım Bilecikte oturmaktayım birçok mc sunucusuna katıldım beni beğendiler yapıt yapmak benim işim bu ilk builderliğim olmayacak cevabınızı bekliyorum.. skype: mcburak77