Gorkemdana
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Sayın Arkadaşlar Ben Görkem Ve Açill !.9.4 Plugin Paketi Varmı Sunucu Açacamda O Yüzden Sordum:...
Bence Değil Hatta Geçikti Bile 1.10 Çıktıı ya1.9.4 Daha Yeni Cikti Biraz Erken Degilmi Sencede?
Güzel cevap da bir soru 1.7 de çalısan pl paketi 1.9 da çalısırmı ?Ama 1.9 a Alismamis 1.10 CiktiUstelik Sorusuz Bi Pl Paketi Istiyorsan Sabirli Olmalisin Bence
![]()
Bugun Ben Bisey Denedim 1.7.2 Bukkitde de Calisan Plugun Paketini 1.7.x 1.8.x Spigotda Denedim Ve Sorunsuzca CalisdiGüzel cevap da bir soru 1.7 de çalısan pl paketi 1.9 da çalısırmı ?
Denemeden Bilemezsin Degilmi?Ama Belkide Cikmistir BileArastirman Lazim
Bugun Ben Bisey Denedim 1.7.2 Bukkitde de Calisan Plugun Paketini 1.7.x 1.8.x Spigotda Denedim Ve Sorunsuzca Calisdi
O zAMAN 1.9 Da da Çalısır Deil Neyse By...Ama Belkide Cikmistir BileArastirman Lazim
Bugun Ben Bisey Denedim 1.7.2 Bukkitde de Calisan Plugun Paketini 1.7.x 1.8.x Spigotda Denedim Ve Sorunsuzca Calisdi
Denemeden Bilemezsin Degilmi?
Denemeden Bilemeyiz.1.7.2 Plugin P aketindeki Calismayan Plleri Duzeltmek Gerk Sadece1.7 paketin 1.9 oha kardeş yavaş gel 1.7 - 1.8'de çalışması normal 1.7-1.8 sunucuda 1.8'e dair hiçbişe yok sadece 1.8 client ile giriliyor 1.9.4 plugin paketi ise oldukça buglu olur 1.8 sunucu aç yada benim gibi 1.8 1.9 1.10 yap .s
Kardeş Biliyoruzki KonuşuyoruzDenemeden Bilemeyiz.1.7.2 Plugin P aketindeki Calismayan Plleri Duzeltmek Gerk Sadece![]()