Hub Server Plugin Paketi İstiyorum

seal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, ben hub server açtım. Ama kurduğum plugin paketlerini isteğime göre yapamıyorum. Komutları ve send chatleri felan ayarlamakta zorluk çekiyorum.
Benim istediğim plugin paketlerini atabilirseniz çok sevinirim. Gerçi forumdan da birkaç paket buldum ama hoşuma gitmediler. Örneğin chatin başında dünya isimleri duruyor. Ve kaldıramıyorum da.
Neyse arkadaşlar istediğim plugin paketleri
Lobi
Minigames
SkyBlock
Creative

Bunları atabilirseniz sevinirim.
SÜRÜM 1.7.9 YADA 1.7.X OLMALI

seal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden hemen atarlanıyorsunuz? İnternet diye bir şey var biliyorum beyinsiz değilim. Sanki biz bilmiyoruz internette araştırmayı. Birisi yazarsa ücretle yapabilirim diye ücretini karşılarım. Bilmiyorsanız açmayın diyor. Ben kimseye plugin paketi yap demiyorum. Elinizde varsa Atın diyorum. Şu açılan konuların içeriğini güzelce bir okuyun. Gelip burda boş boş yorum yapmayın.

Fun4IK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
dier pl paketlerini bilmem ama skyblock icin sahsen kendiminde begendigim bir paket olan lovegamenin packini oneririm

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Lütfen daha fazla ileri gitmeyelim, siz yolunuza, ben yoluma. İnsanları aşşağılamayı sevmiyorum.
cidden aşşaladınımı sanıyorsun ve ben maddi destek konusunda ciddiydim bukadar şey isteyen neden bir maddi destek istemesinki yaptığın tek şey ben laf soktum diye kendini mutlu etmen bende de küçükken böyle bir huy vardı benim gibi bir kaç kişiden büyük tavsiyesi alırsan bu huyundan vazgeçersin

seal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
cidden aşşaladınımı sanıyorsun ve ben maddi destek konusunda ciddiydim bukadar şey isteyen neden bir maddi destek istemesinki yaptığın tek şey ben laf soktum diye kendini mutlu etmen bende de küçükken böyle bir huy vardı benim gibi bir kaç kişiden büyük tavsiyesi alırsan bu huyundan vazgeçersin
Öncelikle 18 yaşındayım. Ve orada yazdığın mesajda hiçte ciddi gözükmüyordu. Eğer o mesajı gerçek anlamda yazdıysan teşekkür ederim. Ve istediğimde çok bir şey değil. Sadece elinizde kullandığınız ve gördüğünüz bir plugin paketi istiyorum ama anlamamakta çok ısrarcısınız.

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Öncelikle 18 yaşındayım. Ve orada yazdığın mesajda hiçte ciddi gözükmüyordu. Eğer o mesajı gerçek anlamda yazdıysan teşekkür ederim. Ve istediğimde çok bir şey değil. Sadece elinizde kullandığınız ve gördüğünüz bir plugin paketi istiyorum ama anlamamakta çok ısrarcısınız.
evet hayata yanlış bakan bir arkadaş daha hala büyüklüğü yaş sanıyorsun değilmi bu bakış açısını değiştir. he birde seni araştırmaya davet ediyorum